Motivul pentru care Ella de la Puterea dragostei a vrut să plece din casă. De la ce a pornit scandalul de la Kanal D

07.06.2020, 11:39
Motivul pentru care Ella de la Puterea dragostei a vrut să plece din casă. De la ce a pornit scandalul de la Kanal D
Ella de la Puterea dragostei a vrut să plece din casă

Scandalurile din casa Puterea dragostei nu mai contenesc! Concurentele Ella și Daiana se află în mijlocul unui scandal-monstru, iar zilele trecute s-au luat la bătaie.

Se pare că lucrurile au degenerat între cele două. Daiana ar fi bătut-o, scuipat-o, ar fi tras-o de păr pe Ella și i-ar fi spus că nu o suportă deloc.

Circul dintre cele două concurente ar fi continuat la hotel, acolo unde Ella ar fi aruncat cu un ghiveci în Daiana, pentru a se apăra.

Ella și Daiana s-au luat la bătaie

‘Am înțeles că are și vânătaie pe cap sau ceva de genul. Daiana a lipsit câtea zile din emisiune, nu a vrut să intre, cu Gabi, că ea suferă și așa mai departe. Ce a făzut ea zilele astea? S-a uitat la emisiunile din urmă. Toate episoadele de acum 2-3 săptămâni și a ajuns la concluzia că nu i se pare normal comportamentul Ellei și al Bernei’, au spus vlogerițele Reea și Tina, scrie kanald.

Toate tensiunile cu Daiana ar fi afectat-o teribil pe fosta iubită a lui Jador, Ella. Bruneta este mai hotărâtă ca niciodată să părăsească definitiv competiția de la Kanal D.

foto: captura kanald

Zilele trecute, bruneta a scris un mesaj pe Instagram care i-a pus pe gânduri pe fanii săi. Aceasta le-a cerut ajutorul internauților, dezvăluind că își caută bilete de avion pentru a se întoarce în țară.

Ella, la un pas să părăsească Puterea dragostei, după cearta teribilă cu Daiana, iubita lui Gabi. Mai mult de atât, Ella își căuta și o locuință de închiriat în București.

Ella vrea să părăsească emisiunea de la Kanal D

‘Anunț: Caut apartament de închiriat, într-o zonă bună a Bucureștiului! Aștept mesaj cu mai multe informații în privat!’, a scris Ella pe Instagram.

‘Asta arată caracterul ei. Atâta respect are ea. N-am ce să zic. Dacă asta este capacitatea ei, eu nu mă bag. Dacă prin asta își arată demnitatea, foarte bine. Să o facă în continuare. Nu știu cât o să mai rezist în competiție. Astăzi chiar am căutat bilet de avion să plec. Din păcate, nu este nimic valabil.

Da, abia aștept să plec. Nu stau ca nimeni să mă lovească, nimeni. Eu am fost perna de bătaie a tuturor. Dar pentru ce? De ce? Eu nu mă cobor la nivelul lor, că aș putea și eu să reacționez la fel, dar… Am vrut să plec acasă, dar nu sunt avioane, din păcate’, spunea Ella.

 

citește și...