Alexandra și Cristian de la ‘Puterea dragostei’ s-au certat din nou! Ce i-a reproșat fratele Biancăi blondinei: ‘Ești artistă. Nu-mi place jocul tău’

31.07.2020, 20:02
Alexandra și Cristian de la 'Puterea dragostei' s-au certat din nou! Ce i-a reproșat fratele Biancăi blondinei: 'Ești artistă. Nu-mi place jocul tău'
Alexandra și Cristian de la 'Puterea dragostei' s-au certat din nou! Ce i-a reproșat fratele Biancăi blondinei: 'Ești artistă. Nu-mi place jocul tău'

Tensiunile dintre Alexandra și Cristian de la ‘Puterea dragostei’, sezonul 3, continuă să fiarbă. Oare până unde se va ajunge? Cei doi concurenți și-au aruncat din nou cuvinte dure, iar războiul este departe de a se încheia.

Fratele Biancăi Comănici, Cristian, a ieșit din nou la atac! Afirmațile făcute de Alexandra l-au făcut să răbufnească.

Blondina a mărturisit că acceptă înjoseala la care a supus-o Mihai doar pentru că este în emisiune.

Au sărit din nou scântei în casa ‘Puterea dragostei’

‘Accept injoseala. Daca eram acasa nu-i mai dadeam nicio sansa!’, a spus Alexandra, iar Cristian i-a dat replica.

‘Esti artista! Nu-mi place jocul tau! Nici nu trebuie sa te cunosc, esti ca o carte deschisa! Eu nu te cunosc, dar tu il cunosti pe el? Te uiti la Mihai de parca esti indragostita de 50 de ani! Aș vrea să îi cunosc adevărata față. Să văd dincolo de teatru’, i-a spus liderul casei băieților blondinei.

‘Cristian, nu inteleg ce problema ai tu cu mine! Dar n-am spus ca sunt indragostita! Una e sa-mi placa o persoana si alta este sa-mi placa! Eu sustin ca imi place de el! Daca eram acasa si imi facea mie un baiat fazele alea, eu nu mai dadeam doi bani pe el. Nu am acceptat niciodata injoseala din partea unui barbat, dar din partea lui o accept pentru ca imi e drag foarte tare!’, a încercat să se apere aceasta.

Sătulă să vadă că nu îi intră deloc în grații lui Mihai, Alexandra de la ‘Puterea dragostei’ a luat o decizie radicală. Deși a luptat din răsputeri pentru o relație cu tânărul de 20 de ani, despre care a spus că o atrage foarte mult, Alexandra a decis să renunțe la el.

Dispusă să renunțe la Mihai

‘Eu va spun direct! Ieri a spus ca nu ma mai vrea, azi ca iar ma vrea! In momentul de fata nu ma mai intereseaza! Si de data asta am luat eu decizia! Nu ma mai intereseaza, gata! S-a terminat! Nici eu nu-l mai vreau! Am renunțat la el. Dacă vrea alt băiat să mă cunoască, sunt deschisă. Nu vreau să mai lupt pentru Mihai’, a mai adăugat concurenta.

 

citește și...