De ce a rupt relația Lidia Buble cu Adi Sînă? A făcut-o celebră, dar artista a încheiat orice legătură cu el

15.06.2020, 15:36
De ce a rupt relația Lidia Buble cu Adi Sînă? A făcut-o celebră, dar artista a încheiat orice legătură cu el
Lidia Buble, lansată în industria muzicală de Adi Sînă

În urmă cu mai bine de șase ani, Lidia Buble a fost lansată în industria muzicii de Adi Sînă, soțul Ancăi Serea. Primele sale piese ‘Noi simțim la fel’ sau ‘Kamelia’ se aflau în toate topurile muzicale din țară și din străinătate.

Anii au trecut, iar relația celor doi s-a schimbat radical, după ce blondina l-a cunoscut pe Răzvan Simion. Adrian Sînă a avut grijă încă de la început ca Lidia Buble să fie una dintre cele mai apreciate soliste din România, ceea ce a și reușit.

Lidia Buble, lansată în industria muzicală de Adi Sînă

Dacă la vremea respectivă, artista mergea la toate concertele însoțită de Adi Sînă, de ceva timp se zvonește că aceasta ar fi rupt relația profesională cu cel care a propulsat-o în domeniul muzical.

La spectacole, Lidia Buble merge mai mult singură, acompaniată doar de trupa sa de dans. Cel care se ocupă acum de finanțele ei este chiar fostul său partener, Răzvan Simion. De mai bine de 1 an, prezentatorul de la Neatza este managerul artistei. Deși s-au despărțit recent, cei doi continuă să colaboreze pe plan profesional.

‘Muncim cu drag şi spor! El e domnul manager. Plătesc cu dragoste şi iubire. Oricum, banii se duc la el, îi strânge el…nu îmi place să mă încarc cu toate astea, el se pricepe mai bine decât mine şi aşa…Nu se pune problema, oricând am nevoie de ceva el e darnic. E foarte organizat din punctul acesta de vedere. Eu sunt foarte aerienă de obicei’, declara Lidia Buble pentru VIVA!

Răzvan Simion se ocupă de cariera fostei iubite

De ce a rupt relația Lidia Buble cu Adi Sînă? Totul a pornit când interpreta a lansat piesa ‘Cămașa’ cu o altă casă de discuri și l-a exclus din planurile sale pe Adi Sînă. Gurile rele susțin că Răzvan Simion ar fi fost de vină pentru această ruptură.

‘Încetul cu încetul, Răzvan a început să se implice din ce în ce mai mult în cariera Lidiei, i-a devenit manager. El a început să discute și cu alte case de discuri, pe la spatele lui Adi. Tot Răzvan este cel care îi spunea Lidiei că trebuie să își extindă orizonturile, să iasă de sub aripa lui Adi și să meargă acolo unde îi este mai bine. Sână a aflat aceste lucruri și a avut o discuție cu cei doi.

Au decis să întrerupă contractul de exclusivitate și să mai colaboreze din când. Termenii încetării contractului îl știu doar ei. Cert este că Adi s-a simțit dat la o parte, deși este este cel care a descoperit-o, creat-o și lansat-o pe Lidia’, au spus apropiații vedetei pentru Impact.ro.

citește și...