Ce a făcut Lidia Buble pentru a fi împreună cu Răzvan Simion! Gesturile revoltătoare ale artistei

13.06.2020, 09:38
Ce a făcut Lidia Buble pentru a fi împreună cu Răzvan Simion! Gesturile revoltătoare ale artistei
Ce a făcut Lidia Buble pentru a fi împreună cu Răzvan Simion! Gesturile revoltătoare ale artistei

Lidia Buble și Răzvan Simion au pus punct relației spre surprinderea tuturor! Răzvan Simion a fost cel care a confirmat despărțirea de artistă, în urmă cu câteva zile.

Pentru cei care nu știu, amorezii și-au început relația în urmă cu mai bine de cinci ani, pe vremea când prezentatorul de la Neatza era încă însurat cu Diana, mama copiilor săi.

Lidia Buble l-a cunoscut pe Răzvan Simion când era însurat

La vremea respectivă, Răzvan Simion era căsătorit în acte cu Diana, iar Lidia Buble ar fi fost cea care a intrat în căsnicia lor și nu a cedat până ce relația lor nu s-a concretizat.

Apropiații cuplului susțin că solista și Răzvan Simion s-au întâlnit un an pe ascuns, timp în care bărbatul locuia în casă cu soția lui.

La un moment dat, se pare că prezentatorul de la Antena 1 ar fi vrut să se despartă de Lidia Buble pentru că se simțea vinovat că își înșela partenera. El voia să se împace cu fosta soție și chiar i-ar fi zis că îi pare rău că și-a distrus familia.

În schimb, Lidia Buble nu a dorit să accepte că Răzvan o lasă baltă, așa că a insistat până l-a făcut pe acesta să cedeze din nou. Lucru care s-a și întâmplat. Răzvan Simion a ajuns să divorțeze de mama copiilor lui. El și Diana Simion s-au separat oficial în 2015, după un mariaj de 15 ani.

L-a despărțit de soție

‘Toate informațiile apărute sunt ușor romanțate. Noi, cei din preajma lor știm așa: s-au văzut, ceva chimie a existat și, drept urmare, după câteva sms-uri schimbate, ea i-a propus să petreacă noaptea împreună.Răzvan și-a dorit împăcarea cu adevărat și îi spusese Lidiei că nu mai poate continua cu ea pentru că-i pare rău că și-a distrus familia, însă ea nu s-a putut acomoda cu asta.

Îl suna continuu, îi trimitea mesaje noaptea, la două, și, văzând probabil că pierde teren, a marcat decisiv: din ce știu, i-a trimis lui Răzvan, prin Flavia (n.r. colega lui de la matinal), cheia de la locuința ei. Nu le-a dat nicio șansă să-și repare mariajul. În cele din urmă, Răzvan s-a întors la ea’, au confirmat surse pentru Libertatea.

citește și...