Ce spunea Lidia Buble despre relația cu Răzvan Simion, în urmă cu 2 luni. ‘Gura lumii nu o poți astupa, iar noi suntem mai bine ca oricând’

08.06.2020, 10:31
Ce spunea Lidia Buble despre relația cu Răzvan Simion, în urmă cu 2 luni. 'Gura lumii nu o poți astupa, iar noi suntem mai bine ca oricând'
Răzvan Simion a confirmat că s-a despărțit de Lidia Buble

Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit! Zvonurile că cei doi nu mai sunt împreună au apărut destul de des, în ultima perioadă, însă solista nega de fiecare dată.

Cu toate că mulți credeau că cei doi se vor căsători, aceștia au decis să se separe după o relație de 5 ani. Cel care a rupt tăcerea a fost Răzvan Simion, care a confirmat că s-a despărțit de artistă, dar că vor rămâne în relații bune.

Răzvan Simion a confirmat că s-a despărțit de Lidia Buble

Prezentatorul de la Neatza a scris un mesaj pe Instagram în care a detaliat de ce a pus punct relației cu Lidia Buble.

‘Au fost ani in care m-am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac. Au fost ani in care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen. Ce am invatat pana acum despre iubire?‘, este o parte din mesajul transmis de Răzvan Simion, duminică, 7 iunie.

Deși zvonurile că s-au despărțit erau de mai multă vreme, în urmă cu două luni, în perioada izolării din cauza pandemiei de coronavirus, Lidia Buble mărturisea că este fericită alături de Răzvan Simion și nega cu vehemență că nu mai sunt împreună.

Lidia Buble mima fericirea în urmă cu două luni

Într-un interviu pentru Click!, solista declara că ea și iubitul său sunt mai bine ca oricând, iar perioada de autoizolare i-a apropiat mai mult.

‘Suntem izolați împreună, bineînțeles! Noi avem activități diverse, de la gătit împreună, vizionat serialele preferate, până la relaxat pe terasa casei noastre. Și, nu în ultimul rând, ne petrecem mai mult timp acum, alintându-ne și răsfățându-ne. Poate, cine știe, când ieșim din izolare, ieșim 3! Spre uimirea unora (sau nu ), ne înțelegem mai bine ca oricând, și, da, izolarea ne-a apropiat și mai mult. Așa că, de unde atâta ceartă, când noi fructificăm timpul în iubire din belșug?!’, spunea Lidia Buble.

Cât despre zvonurile că s-au despărțit, Lidia Buble mărturisea că nu se pune vorba de nicio separare.

‘Gura lumii nu o poți astupa, iar noi suntem mai bine ca oricând. Cred că, din plictiseală sau pierdere de vreme, lumea comentează și așa ceva, dar am învățat să nu mai ascult părerile (mai ales, negative) altora.Omul pe care Dumnezeu mi l-a adus în viața mea (n.r. Răzvan Simion), cu care mă completez personal și profesional. El este dragostea vieții mele!’, mai completa cântăreața.

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au început povestea de iubire în urmă cu aproape 5 ani. Cei doi s-au afișat împreună pentru prima dată la nunta Ancăi Serea cu Adi Sînă, după ce un an de zile și-au ferit relația. Răzvan Simion divorțase de Diana, mama copiilor săi, după un mariaj de 15 ani.

Răzvan Simion nu i-a cunoscut pe părinții Lidie Buble

Deși erau împreună de atât timp, prezentatorul tv nu îi cunoscuse pe părinții artistei. Se pare că părintele ei nu a vrut să îl cunoască pe Răzvan Simion decât în momentul în care venea să-i ceară mâna Lidiei.

‘Nu au reuşit să se cunoască nici până acum, dar nu vreau să grăbesc şi să presez lucrurile, pentru că tata are o fire mai dură, are anumite principii, şi mi-a spus că vrea să cunoască alesul doar în momentul în care hotărâm să ne căsătorim.

Mi-a spus: «Băi, fată, nu vreau să îmi aduci odată, la ceva timp, câte un băiat acasă. În momentul în care o să-mi spui că vrei să te căsătoreşti, îmi aduci băiatul, îl cunoaştem, stăm de vorbă, vine şi te cere». Nu s-au cunoscut, dar sunt convinsă că în momentul în care se va întâmpla le va face mare plăcere şi se vor înţelege foarte bine’, povestea Lidia Buble în 2018.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O noua calatorie… Sunt diferit astazi pentru ca am invatat sa nu ii mai judec pe ceilalti si nici pe mine. Am invatat sa ii iert pe ceilalti pt ca mi au oferit prea mult ori prea putin dar mai ales sa ma iert pe mine. Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac. Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen. Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat. Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi…fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept. Copilul râde: “Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!” Tânărul cântă: “Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!” Bătrânul tace: “Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!” L.B. Viața frumoasa, Sufletel!

O postare distribuită de Razvan Simion (@futuristul) pe

citește și...