De ce a renunțat Cristina Țopescu la televiziune! În 2017 s-a retras definitiv

13.01.2020, 01:02
De ce a renunțat Cristina Țopescu la televiziune! În 2017 s-a retras definitiv
De ce a renunțat Cristina Țopescu la televiziune! În 2017 s-a retras definitiv

Cristina Țopescu a decedat fulgerător la 59 de ani! Pe 12 ianuarie 2020 a fost găsită fără suflare în casa în care locuia singură. Primele informații arată o moarte naturală, în somn.

Fiica comentatorului sportiv Cristian Țopescu a fost una dintre cele mai importante personalități ale televiziunii din România.

În 2013, Cristina Țopescu și-a încheiat colaborarea cu Prima Tv, post la care a activat timp de 12 ani. Cristina Țopescu prezenta “Focus”, principalul jurnal de știri a televiziunii.

La vremea respectivă, Prima TV anunța în 2013, printr-un comunicat remis Mediafax, că încetează colaborarea cu jurnalista Cristina Ţopescu, după ce aceasta a anunţat că s-a înscris în PSD.

“Cristina Ţopescu a ales să se implice în viaţa politică şi să se dedice în totalitate proiectelor sociale pe care le-a susţinut până acum şi în calitate de jurnalist. Conducerea Prima TV respectă opţiunea Cristinei Ţopescu şi îi mulţumeşte pentru profesionalismul şi implicarea de care a dat dovadă în cei 12 ani de colaborare”, se arată în comunicatul Prima TV.

Deși a ales să părăsească postul de televiziune după înscrierea în politică, Cristina Ţopescu a avut numai cuvinte de laudă pentru foștii colegi.

“Ca om politic, nu voi face decât să continuu să susţin şi să lupt pentru cauze în care cred cu toată tăria şi în care m-am implicat până acum ca jurnalist”, declara Cristina Ţopescu.

La scurt timp, jurnalista a semnat un contract cu Antena 3, acolo unde a prezentat emisiunea ‘Dincolo de știri’.

După 4 ani, aceasta a decis să se retragă definitiv din televiziune și a demisionat de la Antena 3. Atunci, ea a invocat motive personale pentru decizia luată.

“Anunt retragerea mea de la Antena 3, retragere pe care am decis-o din motive personale. Le multumesc colegilor cu care am lucrat. Ganduri bune din partea mea si pentru toti ceilalti!”, spunea Cristina Țopescu în 2017.

citește și...