Mesajul cutremurător al lui Lucian Mîndruță după moartea Cristinei Țopescu: ‘Nu-i mai invidiați pe oamenii celebri

12.01.2020, 23:51
Mesajul cutremurător al lui Lucian Mîndruță după moartea Cristinei Țopescu: 'Nu-i mai invidiați pe oamenii celebri
Mesajul cutremurător al lui Lucian Mîndruță după moartea Cristinei Țopescu: 'Nu-i mai invidiati pe oamenii celebri

Doliu imens în lumea showbiz-ului! Cristina Țopescu a murit la 59 de ani. Jurnalista celebră a fost găsită moartă în casă, duminică seară, 12 ianuarie.

Mesajul cutremurător al lui Lucian Mîndruță după moartea Cristinei Țopescu: ‘Nu-i mai invidiati pe oamenii celebri

Fosta prezentatoare tv a fost descoperită fără suflare de polițiștii care au fost chemați de vecinii ei. Cristina Țopescu nu mai fusese văzută de mai bine de 3 săptămâni.

Colegii celebrei jurnaliste sunt în stare de șoc și au transmis mai multe mesaje de condoleanțe pe paginile personale de socializare. Unul dintre ei a fost Lucian Mîndruță, care a scris un mesaj cutremurător după decesul fulgerător al fiicei lui Cristian Țopescu.

‘Ce-nseamna si gloria asta a luminii televizorului! Sa ai, la 30 de ani, milioane de spectatori, sa te salute lumea pe strada la 40, sa devii activista civica dupa 50, sa iesi la marsuri si mitinguri cu sute de mii de oameni…

Si sa mori singura! Si sa te gaseasca cineva dupa 3 saptamani, pentru ca, desi te cunoaste o tara intreaga, in 3 saptamani n-a batut nimeni la usa, nu s-a ingrijorat nimeni destul, n-a fost nimeni insistent de Anul Nou cu o urare…

Nu-i mai invidiati pe oamenii celebri. Cu o moarte sunt datori si ei, ba chiar, uite, si cu o mare singuratate!’, a fost mesajul acestuia.

citește și...