FOTO / De ce a renunțat cântăreața Sylvia la cariera sa muzicală. ”Ajunsesem, într-un moment în viață în care îmi doream mai mult, nu mă mai puteam bucura de nimic”

11.10.2022, 10:56
FOTO / De ce a renunțat cântăreața Sylvia la cariera sa muzicală. ”Ajunsesem, într-un moment în viață în care îmi doream mai mult, nu mă mai puteam bucura de nimic”
De ce a renunțat cântăreața Sylvia la cariera sa muzicală

Cântăreața Sylvia Sîrbu, în vârstă de 39 de ani, a explicat care a fost motivul pentru care a decis să lase deoparte cariera sa muzicală. ”Ajunsesem, într-un moment în viață în care îmi doream mai mult, nu mă mai puteam bucura de nimic”, a mărturisit  Sylvia în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars.

Cântărețul  Andrei Ștefănescu a fost căsătorit cu cântăreața Sylvia. Sylvia a avut o carieră în muzică, însă de ceva vreme acesta a lăsat deoparte planul muzical și a decis să își dedice timpul pasiunii sale pentru yoga. Sylvia ține cursuri de yoga, iar anul trecut, o perioadă, s-a mutat la Ibiza.  După jumătate de an petrecută departe de țară, Sylvia a revenit ulterior în România.

La postul de televiziune Antena Stars, Sylvia a explicat care a fost motivul pentru care a decis să lase cariera muzicală în planul secund.

De ce a renunțat cântăreața Sylvia la cariera sa muzicală. ”Starea mea interioară nu era bună. Nu eram mulțumită de mine, aveam o stimă de sine scăzută și nu mă mai iubeam”

“Momentul cel mai greu a fost noaptea neagră a sufletului în momentele de depresie care au avut loc în 2013, 2014, 2015. Din 2016, moment în care am văzut că este din ce în ce mai rău, am început să iau atitudine și a fac ceva pentru mine”, a declarat Sylvia, potrivit spynews.ro.

“Motivele au fost multe. Ajunsesem, într-un moment în viață în care îmi doream mai mult, nu mă mai puteam bucura de nimic. Starea mea interioară nu era bună. Nu eram mulțumită de mine, aveam o stimă de sine scăzută și nu mă mai iubeam”, a mai mărturisit artista.

citește și...