De ce a refuzat Bianca Drăgușanu să participe la ”Survivor”. ”Nu aș putea renunța”

17.06.2022, 12:55

Bianca Drăgușanu a dezvăluit  care este motivul pentru care nu ar participa la ”Survivor România”! Vedeta a dezvăluit care este alimentul la care nu ar putea renunța niciodată. Blondina recunoaște că acesta este motivul pentru care nu ar participa la emisiuni precum ”Survivor România”. Nu poate trăi fără acest aliment!

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete din România. Această a intrat în atenția publicului atât datorită personalității sale, cât și pentru aspectul său fizic

Bianca Drăgușanu a devenit dependent de cafea. Vedeta mărturisește că a devenit dependență de cafea pentru că o ajută să își regleze tensiunea.

Bianca Drăgușanu a refuzat să participe la Survivor

„Alimentul la care nu aș putea renunța este cafeaua. Am descoperit-o de vreo cinci ani, până atunci nu eram băutoare de cafea. Dar îmi cere corpul, pentru că am tensiunea mică uneori și se reglează din cafea. Simt eu că e un aliment la care nu aș putea renunța.

Tocmai acesta este motivul pentru care nu am acceptat să plec în emisiuni gen „Survivor’ sau alte emisiuni de tip reality show în care nu puteam avea acces la cafea. Recunosc că poate a creat un fel de dependență, dar nu o consider așa, aș putea să renunț la ea dacă mi-aș pune asta în minte, dar o consider un aliment de bază”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Spectacola.ro

Blondina a dezvăluit că zahărul este ingredientul pe care îl evită cel mai mult.

„E bine să fii echilibrat, nu poți să faci din mâncare un stil de viață. Eu mănânc de toate, am chestii pe care le prefer și pe care nu. La modul general evit cel mai mare drog de pe planetă: zahărul. Zahăr și sare găsim în orice, încerc să le evit. Trebuie să avem un echilibru în tot”, a mai spus ea.

citește și...