De ce a ratat Mariana Moculescu o vacanță în Italia. ”Când i-am spus că vreau 1.000 de euro a spus că s-a schimbat planul”

05.09.2022, 13:40
De ce a ratat Mariana Moculescu o vacanță în Italia. ”Când i-am spus că vreau 1.000 de euro a spus că s-a schimbat planul”
De ce a ratat Mariana Moculescu o vacanță în Italia

Mariana Moculescu, în vâstă de 54 de ani, a trecut printr-o experiență mai puțin plăcută. Aceasta a povestit că un bărbat bogat din Italia i-a propus să meargă în vizită la el, însă ulteior acesta s-a răzgândit și i-a dat planurile peste cap Marianei Moculescu. ”Când i-am spus că vreau 1.000 de euro a spus că s-a schimbat planul”, a povestit aceasta.

Mariana Moculescu a trăit o poveste de dragoste cu binecunoscutul compozitor Horia Moculescu, de care a divorțat în anul 2000. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Nidia. Ulterior, Mariana Moculescu a avut o relație cu Massimiliano Lorenzini, un italian bogat. Cei doi s-au despărțit după un an și jumătate de relație, iar Mariana Moculescu s-a întors în România. De curând, Mariana Moculescu dezvăluia că este din nou într-o relație. Aceasta spunea că are un nou iubit, un bărbat cu multe afaceri, care provine dintr-o familie bogată. La scurt timp, aceasta a anunțat că s-a separat de bărbatul respectiv.

La postul de televiziune Antena Stars, Mariana Moculescu a povestit despre o experiență mai puțin plăcută prin care a trecut recent. Un bărbat bogat din Italia i-a propus să meargă în vizită la el, însă ulteior acesta s-a răzgândit și i-a dat planurile peste cap Marianei Moculescu. ”Am un italian care are un resort și câteva restaurante acolo. Mă curtează de vreo doi ani de zile. M-a invitat și anul trecut, dar și vara aceasta. Nu i-am dat nicio importantă… El s-a preocupat foarte mult. A găsit un zbor din București direct. Trebuia să vină el 200 și ceva de kilometri cu mășina pentru a mă lua de la aeroport”, a declarat Mariana Moculescu, potrivit spynews.ro.

De ce a ratat Mariana Moculescu o vacanță în Italia. ”Mi se pare absolut decent, cel puțin pentru o săptămână în care îmi pierd vremea și pierd și bani”

”I-am cerut să îmi trimită în cont bani de deplasare. Chiar el mi-a spus că vrea să îmi dea. Trebuia să mă duc o săptămână la el la resort. Are o casă superbă, i-am cerut 1000 de euro. Mi se pare absolut decent, cel puțin pentru o săptămână în care îmi pierd vremea și pierd și bani. Mi-a spus că schimbat ideea. La început a fost de acord, i-am lăsat numărul de cont și când i-am spus că vreau 1.000 de euro a spus că s-a schimbat planul”, a mai povestit Mariana Moculescu.

“Un bărbat care așteaptă o femeie doi ani de zile trebuie să fie pregătit. Nu mai suntem la grădiniță”, a încheiat ea.

citește și...