De ce a plecat, de fapt, fiica lui Irinel Columbeanu în America. Motivul neștiut de nimeni până acum

19.04.2021, 12:33
De ce a plecat, de fapt, fiica lui Irinel Columbeanu în America. Motivul neștiut de nimeni până acum
De ce a plecat, de fapt, fiica lui Irinel Columbeanu în America. Motivul neștiut de nimeni până acum

De mai bine de doi ani, fiica lui Irinel Columbeanu locuiește cu mama ei, Monica Gabor, în America. În emisiunea ’40 de întrebări cu Denise Rifai’, fostul afacerist a explicat motivele pentru care și-a lăsat fata să plece din România.

Deși mulți au crezut că lipsa banilor a fost problema principală, iată că lucrurile au stat cu totul altfel. Irinel Columbeanu a dezvăluit că s-a gândit la viitorul fiicei lui atunci când a luat decizia ca ea să plece în SUA.

De ce și-a lăsat Irinel Columbeanu fiica să plece în America

‘Nu. Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe sa se adapteze acestei noi lumi’, a spus Irinel Columbeanu la Kanal D.

Fostul milionar de la Izvoranu a precizat că păstrează legătura cu fiica lui online, deși nu a mai văzut-o fizic de doi ani.

‘Sunt într-o comunicare mai mult virtuală cu ea. Așa este un lucru mai puțin greu de suportat, dar nu trebuie să o considerăm o dramă’, a mai spus Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu, despre Monica Gabor

După divorțul de Irinel Columbeanu, Monica Gabor a luat calea Americii, acolo unde l-a cunoscut pe afaceristul Mr. Pink. În prezent, cei doi locuiesc într-o vilă desprinsă din filme, alături de copiii lor din relații anterioare.

Recent, Irinel Columbeanu a oferit detalii despre ocupația Monicăi Gabor în America. Deși s-au separat în urmă cu mai bine de 11 ani, cei doi foști soți au rămas în relații bune și păstrează o relație civilizată de dragul fiicei lor, Irinuca.

„Este profesoară suplinitoare cu acte în regulă. Ea a învățat, nu tatăl meu a învățat-o engleză cum s-a scris… nu îmi place treaba asta că el i-a pus cartea în mână.

Era o fată deja foarte educată. Este foarte frumos, îmi place că muncește și a învățat-o și pe Irina în același spirit. Am vorbit cu fata și îmi spunea că de Ziua Recunoștinței au mâncat rață. Și trebuia să dea 100 de dolari, dar au dat 20 pentru că au cumpărat-o nejumulită, avea penele pe ea și era mai ieftină. Mi-a zis: Am venit acasă și am jumulit-o eu. Sunt bucuros pentru că în America nu e un stil de viață plin de mașini de lux și altele”, a povestit Irinel Columbeanu în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima Tv.

citește și...