De ce a plecat, de fapt, Cătălin Botezatu de la Bravo, ai stil! Decizia lui este legată de problemele de sănătate cu care se confruntă

03.08.2021, 07:51
De ce a plecat, de fapt, Cătălin Botezatu de la Bravo, ai stil! Decizia lui este legată de problemele de sănătate cu care se confruntă

Demisia lui Cătălin Botezatu de la ‘Bravo, ai stil!’ a uimit pe toată lumea. După ce a anunțat că pleacă din juriul emisiunii de la Kanal D, mulți au speculat că decizia a fost luată din cauza banilor, însă lucrurile stau cu totul altfel. 

Cătălin Botezatu a anunțat pe rețelele de socializare că demisionează de la ‘Bravo, ai stil! Apropiații creatorului de modă au dezvăluit că acesta a ales să plece de la Kanal D din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă.

De ce a plecat, de fapt, Cătălin Botezatu de la Bravo, ai stil!

‘Era foarte obositor pentru el să filmeze timp de patru zile pe săptămână, câte 12 ore pe zi. Are probleme cardiace, se temea pentru viața lui, mai ales că este pătimaș și se mai enerva din cauza concurentelor obraznice. În plus, nu mai avea timp pentru atelierul lui de creație, de cliente, de prezentările de modă, nu mai făcea mulți bani din marea lui pasiune’, au declarat apropiații designerului pentru Impact.ro.

În ultima perioadă au apărut zvonuri că Botezatu s-ar pregăti să semneze un nou contract cu PRO TV, pentru a fi jurat în locul lui Florin Călinescu, la emisiunea „Românii au talent”. Momentan, designerul nu a confirmat această informație.

‘Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăși cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost o decizie ușoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul «Bravo, ai stil!». Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune. Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi.

Înainte de tot, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, că mi-ați fost și îmi sunteți alături de fiecare dată, în toate proiectele în care sunt implicat. Vă sunt profund recunoscător! Le urez succes colegilor mei în noul sezon «Bravo, ai stil! Celebrities»”. Voi reveni cu vești, așa cum v-am obișnuit! Va îmbrățișez pe toți!”, a fost mesajul lui Cătălin Botezatu.

Cum a descoperit Cătălin Botezatu că suferă de cancer

Invitat în cadrul unei emisiuni tv, el a făcut declarații dureroase despre momentele în care a aflat că are cancer.

”Mă simțeam ok, doar că eu de două ori pe an îmi fac un check out complet. După ce am terminat analizele generale, i-am spus medicului că simt o serie de înțepături în partea dreaptă. Specialistul turc mi-a propus să ma supună unui test ecograf foarte performant unde a descoperit că am o formă mai ciudată de apendicită. M-am operat în România, și aici au descoperit că, de fapt, în spatele apendicului era o tumoră. Mi-au spus că e cancer. Tratamentul de după l-am urmat în Turcia, acum sunt vindecat, am urmat un tratament care încă în România se face empiric!”, a declarat Cătălin Botezatu la tv.

citește și...