De ce a păstrat Iulia Albu numele fostului soț. ”Și nu doar din acest motiv”

21.06.2021, 12:51
De ce a păstrat Iulia Albu numele fostului soț. ”Și nu doar din acest motiv”
De ce a păstrat Iulia Albu numele fostului soț. ”Și nu doar din acest motiv”

Iulia Albu a explicat de ce a ales să păsrtreze numele de familie al fostului ei soț după separarea de acesta.

Iulia Albu a spus care a fost motivul pentru care a păstrat numele fostuluyi său partener de viață, designerul de încălțăminte Mihai Albu, duopă divorțul de acesta.

„Măi, să știi că m-am gândit la chestia asta pentru că sunt foarte multe discuții, în general, de ce am păstrat numele, de ce nu am revenit la numele meu. Sincer, aș fi vrut să revin la numele meu, Vochița, un nume foarte frumos. Aș fi putut să-mi iau și un alt nume pentru că poți să faci asta, ar fi putut să mă cheme Iulia Roz Gri, pentru că așa aș fi fost doar eu Iulia Roz Gri. Dar, ca să clarificăm și acest subiect, da, am păstrat acest nume pentru a avea același nume cu Mikaela (n.r. fiica sa și a lui Mihai Albu) și nu doar din acest motiv, ci și din încă un motiv, care va face obiectul unei campanii care va fi făcută publică, cel mai probabil, în această toamnă”, a spus Iulia Albu, citată de spynews.ro.

Iulia Albu, despre măritiș

Iulia Albu a fost căsătorită cu designerul de încălțăminte Mihai Albu, din mariajul lor rezultând o fiică, Mikaela. Cei doi au fost implicați în numeroase scandaluri în ultima perioadă de timp.

În prezent, Iulia Albu are o relație cu un bărbat care se numește Mike. Vedeta a mărturisit de curând, într-un interviu, că are planuri de măritiș.

”Da, mă mărit, dar nu știu să vă spun când. Când se va da drumul la organizat petreceri. Eu am și foarte mulți prieteni și nu pot să fac o nuntă restrânsă. Îți dai seama că voi face o nuntă restrânsă, foarte. Nu sunt sigură dacă o să fie în țară. Poate fac două, una în străinătate, una aici… nu avem de gând să facem o nuntă tipic românească. Spre exemplu, niciunul dintre noi nu agreează acest obicei de a pune bani în plic, vom face alt gen de nuntă. La noi este o problemă mare pe cine să punem nași, căci nu știm pe cine să punem. E prea complicat. Oare nu aș putea să fac fără nași?”, a declarat fashion-editorul.

citește și...