De ce a murit prezentatorul radio Călin Gheorghe! Jurnalistul s-a stins din viață la 47 de ani

26.07.2020, 16:43
De ce a murit prezentatorul radio Călin Gheorghe! Jurnalistul s-a stins din viață la 47 de ani
De ce a murit prezentatorul radio Călin Gheorghe! Jurnalistul s-a stins din viață la 47 de ani

Doliu imens în presa românească! Călin Gheorghe, unul dintre cei mai buni oameni de radioul românesc, a încetat din viață la vârsta de 47 de ani. Foștii lui colegi de la Radio Guerrilla au făcut anunțul trist, pe rețelele de socializare.

‘Călin Gheorghe, fostul nostru coleg și prieten, un om cu o voce ca o prietenie de-o viață, a plecat astăzi dintre noi. Clar, viața câteodată o ia razna. Drum bun, Călin Gheorghe. Mulțumim’, este mesajul apărut pe pagina de Facebook a radioului Guerrilla.

De mai bine de șase luni, Călin Gheorghe avea o emisiune la Europa FM. Ultima ediție la radio a fost joi, pe 23 iulie, însă nimeni nu prevestea o astfel de tragedie. Călin Gheorghe a murit subit, iar prietenii și foștii colegi sunt în stare de șoc.

Călin Gheorghe avea doar 47 de ani

Conform Spynews, omul de radio ar fi decedat în urma unui infarct, iar doctorii nu au mai putut să îl salveze.

Călin Gheorghe a fost unul dintre pionierii radioului românesc de după comunism. Între 1995 – 2005, Călin Gheorghe a fost DJ la ProFM, cea mai populară staţie de radio de la acea vreme, de unde a trecut la Radio Guerrilla (2005-2015).

Călin Gheorghe era bun prieten cu Andrei Gheorghe, care și el a decedat în urmă cu doi ani. În ultimii 25 de ani, Călin Gheorghe a avut zeci de emisiuni cu Andrei Gheorghe.

Era prieten cu Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani! Trupul său neînsuflețit ar fi fost găsit în baia locuinței din Voluntari, după ora 22.00, în seara de 19 martie 2018.

Decesul lui Andrei Gheorghe ar fi avut loc cu 12 ore înainte ca jurnalistul să fi fost descoperit. Surse judiciare ar fi menţionat că omul de radio şi televiziune ar fi murit în urma unui stop cardio-respirator.

”În jurul orei 22.15, polițiștii IPJ Ilfov au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, în localitatea Voluntari a fost găsită o persoană decedată. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, pentru a stabili identitatea persoanei și cauzele producerii decesului. Acesta a fost identificat ca fiind Andrei Gheorghe, în vârstă de 56 de ani”, se arată într-un comunicat ofiocial al autorităţilor.

citește și...