Fosta soție a lui Andrei Gheorghe a murit astăzi. Petruța avea 52 de ani

10.12.2019, 14:55
Fosta soție a lui Andrei Gheorghe a murit astăzi. Petruța avea 52 de ani
Fosta soție a lui Andrei Gheorghe a murit astăzi

Fosta soţie a lui Andrei Gheorghe a murit astăzi. Petruța avea 52 de ani și se lupta cu o boală gravă. 

La doi ani de la decesul lui Andrei Gheorghe, văduva cunoscutului om de televiziune s-a stins din viață. Petruța a lăsat în urmă trei copii.

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe a murit astăzi

Anunțul trist a fost făcut azi de Oana Cuzino, pe o rețea socială. 

„Petruţa Gheorghe a fost, pentru fiecare dintre pacienţii săi şi pentru toţi cititorii noştri care i-au parcurs articolele utile, o resursă de echilibru şi o sursă de inspiraţie. Întreaga echipă îi rămâne pentru totdeauna recunoscătoare pentru contribuţia pe care a avut-o în comunitatea noastră. Experienţa, devotamentul şi implicarea sa în fiecare act de psihoterapie şi în povestea fiecărei persoane care i-a trecut pragul rămân alături de noi”, a scris Cuzino.

„Mi-a fost foarte greu să accept că nu mai e! Anul ăsta el a trăit pentru mine, cu mine, lângă mine. Fără el casa e mult mai goală. A lăsat un gol imens în urmă. A fost ziua Katarinei (n.r. – fiica), am avut şampanie, tort, ne-am bucurat, am râs şi la un moment dat s-a lăsat aşa o linişte…lipsea Andrei. E prima dată când e ziua Katarinei fără el. Anul ăsta e greu de dus pentru că trebuie să învăţăm să trăim fără el”, declara Petruța după moartea lui Gheorghe. 

 

citește și...