Fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe, mărturisiri sfâșietoare

08.01.2020, 12:38
Fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe, mărturisiri sfâșietoare
Fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe, mărturisiri sfâșietoare

La 20 de ani, fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe și-a pierdut ambii părinți. Katarina a făcut mărturisiri sfâșietoare despre suferința sa și despre cum încearcă să meargă mai departe. 

După ce în martie 2018 Katarina și-a pierdut tatăl vitreg, pe Andrei Gheorghe, în urmă cu o lună tânăra a rămas și mama sa, răpusă de cancer. 

Fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe, mărturisiri sfâșietoare

Adolescenta de 20 de ani a făcut recent confesiuni dureroase, pentru Cancan. 

„Dacă aș vrea să fac o analogie, acest Crăciun a fost ca ultimul nivel de la cel mai greu joc pe care l-ai fi jucat vreodată, ți-ai strâns toate poțiunile și toate armele. Traumele trăite de noi în ultimii ani ne-au creat cumva o armură.  Ce îmi amintesc eu că îmi spunea mama, este că răul absolut nu există și că în orice negru abis fără fund se află o pată albă.

Deși am rămas fără iubirea vieții mele, aceste momente mă definesc și, într-un fel, moartea ei îmi aduce inspirație și voința de a mă duce mai departe decât aș fi putut să îmi închipui. Atât moartea lui Andrei, cât și pierderea mamei m-au făcut mai puternică. Am reușit să fac lucruri geniale, care sper că o să-i facă mândri pe părinții mei, chiar dacă ei nu mai sunt aici cu mine.

Toată lumea are o cruce de dus, Dumnezeu nu o să îți dea niciodată o povară mai mare decât poți să duci. Tot timpul o să îmi lipsească ceva, mai ales în momentele-cheie din viața mea. Fiecare dintre noi avem acel moment în care pierdem ceva prețios, un om, o dragoste, o oportunitate poate, sunt sentimente pe care nu le putem retrăi niciodată. Dar asta înseamnă să fi om, asta înseamnă să fii viu”, a declarat Katarina.

 

citește și...