Cui lasă Gigi Becali averea! Afaceristul și-a făcut testamentul acum câțiva ani

14.10.2019, 12:23
Cui lasă Gigi Becali averea! Afaceristul și-a făcut testamentul acum câțiva ani
Cui lasă Gigi Becali averea

Gigi Becali, proaspăt aflat în postura de socru mic, după ce fata sa cea mare, Teodora, s-a căsătorit, a adunat, de-a lungul timpului, o avere considerabilă. Afaceristul și-a făcut testamentul acum câțiva ani și știe foarte clar cum va împărți banii și bunurile pe care le va lăsa în urmă. 

În urmă cu doi ani, patronul de la FCSB a vorbit, într-o emisiune TV, despre averea sa, de multe milioane de euro. Becali a dezvăluit că o parte din bani va ajunge la fiicele sale, iar restul va fi donat spitalelor și bisericilor. Afaceristul a precizat și că el dorește să le lase copiilor săi o avere mai mare decât vor primi moștenitorii lui Bill Gates.

Citește și:

„Eu las la fete 20 de milioane de fiecare”

„Eu vreau comoară în ceruri, iar comoara ca să fie în ceruri, este fapta bună (…) De exemplu, Bill Gates cât a lăsat? 5 milioane. Eu las la fete 20 de fiecare, de 4 ori decât a lăsat Bill Gates. Eu le dau câte 20. Fac bine? Restul iau cu mine. Dar de ce să le las lor și să nu iau cu mine? Eu fac asta de deștept, dar atâta cât mă duce mintea pe mine, puțin atâta, iau cu mine. Vreau să le iau cu mine și nu le iau cu mine decât făcând faptă bună: îi donez la spitale și biserici. Atâta”, a mărturisit Gigi Becali.

 

citește și...