Culiță Sterp, devastat de plecarea tatălui său! Motivul pentru care a părăsit-o pe mama lui

23.03.2021, 12:59
Culiță Sterp, devastat de plecarea tatălui său! Motivul pentru care a părăsit-o pe mama lui

Culiță Sterp este unul dintre concurenții de la ‘Survivor România’, iar atunci când are ocazia vorbește cu mare drag despre familia lui. Artistul este destul de apropiat de mama lui, dar și de frații săi. Cu toate acestea, el a pomenit de foarte puține ori de tatăl lui. 

În urmă cu ceva timp, Culiță Sterp și fratele său, Iancu, au făcut dezvăluiri despre părintele lor. Se pare că bărbatul a preferat să plece de acasă și nu s-a mai întors la familie. În prezent, acesta locuiește în alt oraș și nu prea se interesează de copiii lui.

Ce s-a întâmplat cu tatăl lui Culiță Sterp

„Tata a plecat de acasă, și nu s-a mai întors niciodată. Ne este dor de el, dar ținem legătura și ne mai vedem când putem! L-am sunat acum două luni, să văd ce mai face!

El în schimb, nu a pus mâna pe telefon deloc de atunci. Este trist, dureros, dar asta este…e tata și îl iubesc atât eu, cât și frații mei indiferent de atitudinea lui față de noi”, povestea Iancu Sterp.

Mama lui Culiță Sterp a fost nevoită să se descurce singură cu cei patru copii, după plecarea bărbatului. Geta a luptat din răsputeri să-și crească copiii.

„Nu din cauza mea nu m-am măritat cu Nicolae, tatăl lui Iancu, eu mi-am dorit din tot sufletul meu acest lucru. Orice fată își dorește să fie mireasă când este tânără, l-am și iubit din toată inima.

A fost primul meu bărbat, și ultimul până în momentul de față, însă așa a fost. Am rămas însărcinată cu cel mare, am zis hai că facem nunta la anu, apoi că nu o mai facem și tot așa, am ajuns să am mai mulți copii.

Nu a fost nuntă și niciun act, decât dragoste sinceră… Așa că, să stiți, de acum încolo să îmi spuneți Geta Gutiu. Pe copii îi cheamă ca pe tată-su, iar eu am rămas…”fată mare”, a mai spus Geta Gutiu, mama lui Culiță Sterp.

citește și...