Culiță Sterp, dezvăluiri din relația cu Daniela Iliescu. Cum a început povestea lor de dragoste

20.06.2021, 11:24
Culiță Sterp, dezvăluiri din relația cu Daniela Iliescu. Cum a început povestea lor de dragoste

Culiță Sterp a oferit amănunte despre povestea sa de dragoste cu Daniela Iliescu.

Culiță Sterp a fost unul dintre concurenții care au făcut parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”. Acesta a fost descalificat din competiție, după ce a mărturisit că nu mai vrea să participe la concurs pentru că își dorea enorm de mult să fie alături de iubita sa, Daniela Iliescu, care era însărcinată și urma să nască. Culiță Sterp și partenera sa au devenit părinți în data de 17 iunie.

”Astăzi 17 Iunie , am văzut cum arată fericirea , până acum pot spune că am trăit degeaba! Nu se poate descrie în cuvinte acest sentiment , aceste trăiri, pe care vă doresc tuturor să le simțiți , pentru că vă schimbă viața cu adevărat ❤️ 4 kg si 55 de cm, atât are fericirea noastră întruchipată într-un îngeraș de băiat , pe care l-a adus pe lume cea mai frumoasă si cea mai iubită mămică din lume @daniela.iliescu ! Vă iubește tata și o să facă tot ce-i stă în putere să aveți o viața frumoasă și să nu vă lipsească nimic! ❤️, a scris Culiță Stepr în mediul online după ce a devenit tătic.

Culiță Sterp, dezvăluiri din relația cu Daniela Iliescu.”Îmi era rușine să îi spun”


Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au cunoscut în perioada liceului. „În clasa a 9-a nu ne-am înțeles foarte bine. În clasa a 11-a, a 12-a ne-am apropiat cel mai mult. Am ajuns să fim prieteni foarte buni prieteni pentru că eram cei mai buni. Eu eram cel mai nebun de la băieți, ea era cea mai nebună de la fete. A venit la majoratul meu. Mie îmi plăcea de ea din liceu, dar îmi era rușine să îi spun. Nu poți să treci din friendzone. Ea avea iubit în clasa a 12-a, când îmi plăcea mie de ea. O vedeam cea mai frumoasă, e cea mai frumoasă”, a povestit Culiță Sterp, citat de wowbiz.ro.

Cei doi au reluat relația în 2020. „Ca să se înțeleagă din start. Eu când am început să vorbesc cu Daniela nu eram cu fosta mea soție. Ne-am întâlnit la o cabană la munte, după ce am venit de la o cântare. Ea a crezut că vreau doar o aventură. Nu prea mă băga în seamă. I-am arătat că îmi place de ea și vreau să vă spun că a trecut mult timp până să ne pupăm măcar. Momentele alea de la început au fost cele mai frumoase, când stăteam la povestit. Îmi era rușine să o pup și aveam fluturi în stomac”, a mai spus acesta.

„La început i-am zis că nu mă văd cu el, strict din cauza stilului de viață. Îmi era frică mai mult, dar începea să îmi placă de el”, a declarat și Daniela Iliescu.