De ce a fost nevoită Carmen Trandafir să părăsească patul conjugal. ”Și m-am retras eu”

04.07.2020, 12:44
De ce a fost nevoită Carmen Trandafir să părăsească patul conjugal. ”Și m-am retras eu”
De ce a fost nevoită Carmen Trandafir să părăsească patul conjugal. ”Și m-am retras eu”

Cântăreața Carmen Trandafir a dezvăluit că a decis să nu mai împartă dormitorul cu soțul ei din cauza cățelușei lor.

Carmen Trandafir, în vârstă de 45 de ani, are o relație de peste 15 ani cu Emil Grădinescu, în vârstă de 60 de ani. Cei doi au făcut nuntă în august 2011 și au o fetiță de aproape 12 ani, Ana.

În cadrul emisiunii ”stăpânii vedetelor”, de la Antena Stars, Carmen Trandsafir a mărturisit că a renunțat să mai doarmă cu soțul ei din cauza cățelușei familiei, Jessie. Aceasta sforăie foarte tare, iar artista a vrut ca Jessie să nu-l deranjeze pe partenerul ei de viață.

„De când a apărut Jessie, nu mai dormim împreună, ca să zic aşa. Bine, nu chiar de când a apărut, ci de când ea vrea doar pe lângă mine să doarmă. Eu am mai avut căţel 14 ani şi am zis că cine va urma nu va avea voie să doarmă în pat. Am citit că locul căţelului este jos, nu să te privească de la aceeaşi înălţime sau mai de sus. Şi, în primele luni mi-a mers, că nu era încă ataşamentul ăla. Şi am ţinut-o acolo, plângea, nu aveam nicio treabă. Adică eram puternică. După care, o dată am luat-o în pat şi de atunci…

Ei bine, sforăie îngozitor de tare. Adică imaginaţi-vă un domn foarte obosit care sforăie rău. Şi soţul are serviciu, vine noaptea târziu, dacă nici nu doarme din cauza lui Jessie… Şi m-am retras eu. Am încercat să îi facem un loc singură, undeva, în hol, neutru, dar nu stă. Şi mi-e milă. Adică o seară, două să plângă… tot trebuie să stau lângă ea, că mă chinuie pe mine. Aşa că încă nu i-am stabilit un loc. Cu cât va creşte şi ea mai mult, poate se va retrage singură”, a explicat Carmen Trandafir, potrivit spynews.ro.

A fost prima dragoste adevărată

Carmen Trandafir a mărturisit, într-un recent interviu, că Emil Grădinescu a fost prima ei dragoste adevărată.

“Emil a fost prima dragoste adevărată, cea care îți oferă echilibru și cred că ne-am găsit pentru că ne completăm foarte bine. Unul fără celălalt nu se mai poate. Este primul om pe care, atunci când l-am întâlnit, m-am gândit că mi-ar plăcea să țină cât mai mult relația. Severitatea mamei nu a mai existat în situația cu Emil. A avut încredere că e ce trebuie și, în primul rând, a văzut pe mine că sunt fericită în relația asta”, a spus artista.

citește și...