De ce a fost nevoită Carmen Brumă să se mute în altă casă cu familia sa. ”Am fost puși în situația de a ne găsi foarte rapid un alt loc”

01.11.2022, 12:06
De ce a fost nevoită Carmen Brumă să se mute în altă casă cu familia sa. ”Am fost puși în situația de a ne găsi foarte rapid un alt loc”
De ce a fost nevoită Carmen Brumă să se mute în altă casă cu familia sa

Carmen Brumă, în vârstă de 45 de ani, a dezvăluit că ea și familia sa s-au mutat în casă nouă. Vedeta de televiziune a explicat, la postul de televizune Antena Stars, care a fost motivul pentru care a fost nevoie să părăsească locuința cu chirie în care ea și familia stăteau într-o altă casă, tot cu chirie. ”Am fost puși în situația de a ne găsi foarte rapid un alt loc”, a declarat Carmen Brumă.

Carmen Brumă este cunoscută publicului din România din postura de asistentă și prezentatoare de televiziune. Vedeta formează un cuplu cu prezentatorul de televiziune Mircea Badea. Cei doi au împreună un băiețel, Vlad. Deși formează un cuplu de foarte mulți ani, Carmen Brumă și Mircea Badea nu au ajuns în fața altarului.

La postul de televiziune Antena Stars, Carmen Brumă a dezvăluit că ea și familia sa au fost nevoiți să se mute în altă casă. Vedeta a explicat care a fost motivul pentru care au plecat din casa cu chirie în care au locuit multă vreme într-o altă casă, tot cu chirie.

De ce a fost nevoită Carmen Brumă să se mute în altă casă cu familia sa. ”A trebuit să facem față și să căutăm urgent un aparatament în care să stăm

Carmen Brumă a declarat că a fost nevoie să se mute cu familia dn locuința unde stăteau din cauză că nu au mai putut obține prelungirea contractului.


„A fost o istorie mai complicată. Nu ne planificasem neapărat să ne mutăm, dar așa a fost situația. A trebuit să facem față și să căutăm urgent un aparaament în care să stăm și sunt foarte fericită că am găsit ceva un pic peste așteptările mele și cred că a fost un noroc pe care l-am avut. (…) Noi stăteam cu chirie într-un loc în care ne-am simțit foarte bine, că stăteam de foarte mulți ani acolo, dar nu s-a mai putut prelungi contractul și atunci am fost puși în situația de a ne găsi foarte rapid un alt loc”, a explicat vedeta TV, potrivit spynews.ro.

citește și...