De ce a fost condamnată la 7 luni de închisoare cu executare fosta soție a lui Leo de la Strehaia

29.11.2020, 13:19
De ce a fost condamnată la 7 luni de închisoare cu executare fosta soție a lui Leo de la Strehaia
De ce a fost condamnată la 7 luni de închisoare cu executare fosta soție a lui Leo de la Strehaia

Fosta soție a lui Leo de la Strehaia, Anca, are probleme! Femeia a fost condamnată la 7 luni de închisoare cu executare, fiind acuzată de furt și distrugere. 

Leo de la Strehaia a divorțat de Anca pentru Dana Criminala, în urmă cu câțiva ani. Deși s-au războit, Anca a continuat să ţină legătura cu familia controversatului ‘Prinţ al Ţiganilor’.

Acum, Anca de la Strehaia a dat de probleme! Conform Wowbiz, femeia a fost condamnată la 7 luni de închisoare cu executare pentru furt de energie electrică și distrugere a contorului care înregistra consumul. Supărată, Anca a spus că va face apel.

Fosta soție a lui Leo de la Strehaia a fost trimisă în judecată

Tot necazul femeii a început în 2015, când reprezentanții unei companii de distribuție a energiei electrice au intrat în curtea vilei lui Leo de la Strehaia însoțiți de jandarmi. La vremea respectivă s-a constatat că sigiliile de la contorul de curent au fost rupte. Din 2013, casa lui Leo de la Strehaia a fost decuplată de la rețeaua electrică pentru neplată, iar mai apoi a fost rebranșată ilegal.

Din nefericire, Anca de la Strehaia este nevoită acum să suporte consecințele pentru că ea este proprietara din acte a casei de la Strehaia. În plus, numele ei este pe contractul de energie electrică. După ce s-a descoperit că familia lui Leo fura curent, povara a căzut pe Anca.

Anca de la Strehaia este stăpâna casei lui Leo

În schimb, Anca de la Strehaia a spus că nu știe nimic despre această situație. În 2017, ea a fost trimisă în judecată și obligată să plătească daune de 11.000 lei și condamnată la 7 luni de închisoare cu suspendare pentru furt și distrugere.

Fosta soție a lui Leo de la Strehaia nu a luat în seamă măsurile de supraveghere, și anume să să se prezinte la serviciul de probațiune, să anunțe schimbarea domiciliului sau a locului de muncă precum și obligația de a presta muncă în folosul comunității la Școala din Strehaia pentru 100 de zile. Din acest motiv, judecătorii au decis să o trimită pe Anca după gratii.

‘Contractul a fost făcut pe numele meu de la socrul meu, care a murit. Eu nu am fost acasă toată vara, acum 5 ani, când au venit și au găsit umblat la contor. N-am făcut nimic și am căzut vinovată. Am plătit o parte din bani, am chitanțe. Sunt terminată, mi-a căzut cerul în cap!’, a spus Anca de la Strehaia, notează Wowbiz. 

citește și...