Motivul pentru care Leo de la Strehaia își vinde palatul în plină criză: ‘Situația este dificilă în România’

18.03.2020, 14:25
Motivul pentru care Leo de la Strehaia își vinde palatul în plină criză: 'Situația este dificilă în România'
Motivul pentru care Leo de la Strehaia își vinde palatul în plină criză: 'Situația este dificilă în România'

Leo de la Strehaia a luat o decizie drastică în plină criză de coronavirus! Bărbatul și-a scos la vânzare palatul pe care și l-a construit la Strehaia, locul unde a venit pe lume.

Motivul pentru care Leo de la Strehaia își vinde palatul în plină criză: ‘Situația este dificilă în România’

Leo de la Strehaia este convins că România va traversa o perioadă foarte grea din punct de vedere economic și a decis să se mute cu soția lui, Dana, într-o casă mai mică. El a mai adăugat că are nevoie de bani cash, iar pentru vânzarea întregului palat a cerut 2 milioane de euro.

‘Vreau să îmi vând alatul. Cer 2 milioane de euro, o să iau 2 milioane de euro, mai puțin nu las. Casa pe care am scos-o la vânzare valorează chiar mai mult, cu tot cu teren, dar mă mulțumesc cu atât. Acum am decis să îl vând pentru că trecem printr-o perioadă de criză. Situația este dificilă în România, iar eu, sincer, aș vrea să mă retrag puțin din lumea afacerilor.

Oricum, pentru mine, casa este puțin cam mare, eu nu mă mai mișc așa cum mi-aș dori după accidentul vascular cerebral pe care l-am suferit, am probleme cu o mână și cu un picior, nu mai urc scările așa cum ar fi ok, mi-e greu. Așa că, după ce am discutat cu familia, am decis să mă stabilesc într-un apartament, nu am nevoie de o casă atât de mare.

În schimb, banii cash pe care i-aș putea avea după ce vând casa ar fi mai mult decât utili, cu atât mai mult cu cât am planuri serioase de viitor. O să stau în casă, la patru, cinci camere, cu soția mea, cu Dana, iar rudele mele se vor muta în casele pe care le avem pe aici, prin Strehaia. Iar acum, când e epidemia de coronavirus, dacă stau acasă, vin mulți oameni în vizită, prefer să mă izolez, să stau cu cât puțini oaeni, să nu pățesc ceva mai ales că eu am probleme serioase de sănătate’, a declarat Leo de la Strehaia, pentru Wowbiz. 

citește și...