Leo de la Strehaia, părăsit de Dana Criminala! ‘M-a părăsit. Mi-a luat banii, i-a strâns și și-a luat casă’

27.08.2020, 15:52
Leo de la Strehaia, părăsit de Dana Criminala! 'M-a părăsit. Mi-a luat banii, i-a strâns și și-a luat casă'
Leo de la Strehaia, părăsit de Dana Criminala!

Leo de la Strehaia și Dana Criminala s-au căsătorit în 2015, însă relația lor nu a fost lipsită de scandaluri! În luna aprilie a acestui an, Dana Criminala mărturisea că nu mai suportă certurile din ultima perioadă și depusese actele de divorț la un birou notarial.

Între timp, cei doi s-au împăcat, dar pentru o scurtă perioadă. Mariajul dintre Leo de la Strehaia și soția sa pare că a ajuns acum la final, pentru că aceștia s-au despărțit din nou.

Leo de la Strehaia și Dana Criminala s-au despărțit din nou

‘Prințul Țiganilor’ a mărturisit că a pus punct relației de iubire cu Dana Criminala. În urmă cu câteva zile, cei doi s-au separat iar. În plus, Leo de la Strehaia susține că ultima împăcare a fost doar din interes din partea soției sale.

‘Ne-am despărțit! Iarăși! Acum e definitiv. M-a părăsit, și-a luat casă și nici nu mă mai lasă să ma apropii de ea. Și-a luat casă, la Pitești, de peste 100.000 de euro, stă cu Renata acolo și nu mai vrea să mă vadă. Nu am făcut nimic rău, pe cuvânt.

A acuzat-o că i-a luat banii

Banii sunt de la mine, din ultimii ani, i-a strâns și și-a făcut casă. Acum stă cu toate animăluțele lor, din ce înțeleg. E clar, nu e loc de împăcare între mine și ea, sigur divorțăm acum, nu avem altă variantă. O să văd dacă mă pot împăca cu Anca, cine știe, poate ea o să vrea… Eu, totuși, trebuie să am o femeie pe lângă mine’, a declarat Leo de la Strehaia pentru Wowbiz, extrem de supărat.

Dana Criminala mărturisea că este o fire căreia îi place adevărul, în timp ce Leo de la Strehaia se hrănește su scandaluri și „circ”.

‘Căsătoria mea cu Leo e pe punctul de a se încheia. Am fost căsătoriți din 2015, dar am înaintat divorțul la un cabinet notarial. Urmează să fie și el înștiințat, am considerat că așa e mai bine pentru mine. Nu voi spune motivele, sunt lucruri personale’, povestea bruneta pentru cancan.ro.

citește și...