De ce a părăsit subit Mihai Gâdea platoul emisiunii! Prezentatorul tv a explicat ce s-a întâmplat

25.11.2020, 21:00
De ce a părăsit subit Mihai Gâdea platoul emisiunii! Prezentatorul tv a explicat ce s-a întâmplat
De ce a părăsit subit Mihai Gâdea platoul emisiunii! Prezentatorul tv a explicat ce s-a întâmplat

Luni seară, 23 noiembrie, Mihai Gâdea a părăsit subit platoul emisiunii pe care o prezintă la Antena 3. Prezentatorul tv a ieșit din platou și nu s-a mai întors. 

Inițial, Mihai Gâdea i-a anunțat pe telespectatori că nu se simte bine, iar după pauza publicitară nu s-a mai întors în platoul emisiunii ‘Sinteza Zilei’. El a fost înlocuit de Oana Zamfir.

Recent, Mihai Gâdea a revenit la emisiune și a explicat care au fost motivele pentru care a lipsit din emisiune. Acesta a precizat că un om drag lui este în stare gravă la spital. Este vorba despre stareţul Mănăstiri Bogdana, arhimandritul Iustin Dragomir.

De ce a plecat din emisiunea de la Antena 3

‘Unul dintre cei mai minunaţi oameni pe care i-am întâlnit în această viaţă, în aceste ore, e pe un pat de spital. Medicii fac tot ce pot. Sper din toată inima că acolo să se întâmple o minune. Vreau să vorbesc despre acest om pentru a vă invita, cei ce credeţi în Dumnezeu, să vă rugaţi pentru el’, a declarat Mihai Gâdea.

Realizatorul tv a povestit cu nostalgie despre momentul în care l-a vizitat și modul cum a fost primit de stareț.

‘Am fost la Rădăuţi să văd oraşul făcut pentru copii. Părintele Iustin m-a primit cu iubire, căldură. Îmi aduc aminte ce frumos ne-a primit. Şi când am auzit azi că e într-o stare gravă, vă spun sincer, pur şi simplu… Mă rog şi eu. Vă rog să vă rugaţi pentru Părintele Iustin. Nu ştiu ce va face Dumnezeu. Toată puterea e la El. Toţi copiii de acolo ştiu sigur că se roagă’, a mai spus Mihai Gâdea, la Antena 3.

Cine este soția lui Mihai Gâdea

Partenera de viață a lui Mihai Gâdea, Agatha, este o prezență discretă. Cei doi formează un cuplu de 17 ani. Agatha este fiica unui pastor adventist din Timișoara și a absolvit Universitatea de Vest din Timișoara, în 2004. Mariajul cu Mihai Gâdea a avut loc în urmă cu mai bine de 15 ani. Agatha este foarte pasionată de sport.

Mihai Gâdea și Agatha au o fată, pe Karina Maisha, care a împlinit recent 18 ani.

citește și...