Ce salariu ar avea Mihai Gâdea la Antena 3. Ce sumă se vehiculează că ar primi lunar

25.01.2021, 13:13
Ce salariu ar avea Mihai Gâdea la Antena 3. Ce sumă se vehiculează că ar primi lunar
Ce salariu ar avea Mihai Gâdea la Antena 3. Ce sumă se vehiculează că ar primi lunar

Mihai Gâdea ar încasa bani frumoși în fiecare lună de la postul de televiziune Antena 3, unde lucreazăî de ani de zile.

Mihai Gâdea are o carieră impresionantă în televiziune, având emisiune zilnică la postul de televiziune Antena 3. În presă s-a vehiculat însă ce salariu ar primi jurnalistul. Astfel, potrivit okmagazine.ro, Mihai Gâdea ar încasa lunar de la Antena 3 suma de 15.000 de euro.

“Dacă m-ar fi interesat partea financiară, cu siguranţă, aş fi ales într-un alt fel. Dar nu despre acest lucru este vorba. Cine ştie să conjuge verbul „a avea” nu reuşeşte neapărat. Pentru mine, Antena 3 este acasă. Aceasta este familia mea. În trustul nostru sunt nişte jurnalişti care au convingeri puternice şi, mai ales, cred în libertate. Echipa noastră este una fantastică şi acest lucru este greu de găsit”, spunea jurnalistul într-un interviu, potrivit sursei mai sus-menționate.

Cine este Mihai Gâdea

Mihai Gâdea, în vârstă de 44 de ani, este un realizator de programe de televiziune din România. Începând cu data de 14 mai 2010 este directorul postului de televiziune Antena 3, după ce în prealabil a condus Antena 2 și a fost moderatorul emisiunii „Sinteza zilei”.  Acesta este absolvent al Facultății de Teologie Adventistă, în anul 2000.  Numele întreg al prezentatorului de la postul de televiziune Antena 3 este, de fapt, Mihai Emanuel Gâdea.

Pe cât de cunoscut este Mihai Gâdea, pe atât de discretă este partenera de viață a acestuia, Agatha. Agatha Kuri și prezenttaorul de televiziune Mihai Gâdea formează un cuplu de 17 ani. Agatha este fiica unui pastor adventist din Timișoara și a absolvit Universitatea de Vest din Timișoara, în 2004. Mariajul cu Mihai Gâdea a avut loc în urmă cu mai bine de 15 ani. Agatha este foarte pasionată de sport. Partenera de viață a lui Mihai Gâdea participă la competiții de triathlon, un sport extrem de dificil, care este compus din mai multe discipline: înot, bicicleta și alergare.

Mihai Gâdea este tatăl unei fete, Karina Maisha, care anul trecut a împlinit 18 ani.  Karina este pasionată de muzică și când avea doar 12 ani a lansat un videoclip pe YouTube.

citește și...