De ce a dat-o în judecată Gabi Bădălău pe Claudia Pătrășcanu. Iubitul Biancăi Drăgușanu nu a mai rezistat

23.02.2021, 15:07
De ce a dat-o în judecată Gabi Bădălău pe Claudia Pătrășcanu. Iubitul Biancăi Drăgușanu nu a mai rezistat

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se războiesc prin instanțe de aproape doi ani. Ambii își doresc să obțină custodia micuților pe care îi au împreună, dar și să definitiveze partajul bunurilor comune.

Cei doi soți și-au adus acuzații grave în ultima perioadă, iar conflictul este departe de a se încheia. Gabi Bădălău a dat-o în judecată pe Claudia Pătrășcanu și mama acesteia în iulie 2020, iar ultima modificare la dosar a avut loc în ianuarie 2021.

Gabi Bădălău a acționat-o în instanță pe mama copiilor

Se pare că Gabi Bădălău ar fi investit o sumă enormă de bani în reconstrucția casei din Agigea a cântăreței.

Supărat că mama copiilor lui a avut pretenții mari în ceea ce privește partajul, solista dorindu-și acțiuni din firmele lui Bădălău, pe lângă pensia alimentară și alte beneficii, afaceristul a acționat-o în instanță.

Luni seară, 22 februarie, Bianca Drăgușanu a făcut-o praf pe Claudia Pătrășcanu în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars. Vedeta a mărturisit că solista minte cu nerușinare în scandalul cu Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu, mesaj acid la adresa Claudiei Pătrășcanu

„Asta are foarte mult timp liber. În afară de faptul că se bate cu pumnii în piept să e mamă de copil și scriitoare, ea nu știe să facă nimic altceva. Sau eu nu știu altceva. Și eu sunt mamă de copil, și tot de 4 ani. Eu, nici Gabi, nu am pus copii într-o ipostază compromițătoare. Ea minte ca să facă show.

De doi ani vorbește singură. Să ajungi să spui lucrurile astea…Doamne ferește. Mai ales în contextul în care ea îmi dă mie mesaje, romane, în care mă perie și nu știe cum să mă mai pupe și pe-o parte și pe alta, iar pe de altă parte mă vorbește de rău. Are dublă personalitate. Îmi spune multe, printre care mă avertizează pe mine cât de rău este el. Războiul ăsta nu e războiul meu, dar văd că nu mai are cu ce să apară, că altfel nu o bagă nimeni în seamă”, a declarat vedeta la ”XNS”.

citește și...