Gabi Bădălău, făcut praf de fosta amantă: ‘Ești drogat și impotent’! De ce o susține pe Claudia Pătrășcanu

20.02.2021, 14:20
Gabi Bădălău, făcut praf de fosta amantă: 'Ești drogat și impotent'! De ce o susține pe Claudia Pătrășcanu
Gabi Bădălău, făcut praf de fosta amantă: 'Ești drogat și impotent'! De ce o susține pe Claudia Pătrășcanu

Gabi Bădălău a fost făcut praf de fosta lui amantă! Femeia l-a acuzat pe soțul Claudiei Pătrășcanu că ar consuma substanțe interzise. În plus, acesta o susține pe artistă în războiul pe care îl are cu tatăl copiilor săi. 

Totul a fost scos la iveală vineri seară, 19 februarie, în emisiunea lui Dan Capatos. Femeia respectivă i-ar fi fost amantă lui Gabi Bădălău în urmă cu doi ani.

Gabi Bădălău, făcut praf de fosta amantă

Claudia Pătrășcanu a dezvăluit că femeia a fost amenințată de Gabi după despărțire, motiv pentru care a contactat-o și au decis să formeze o alianță.

Conversația în care fosta amantă îl face praf pe Gabi Bădălău a fost dată publicității în emisiunea ‘Xtra Night Show’, de la Antena Stars. Identitatea femeii nu a fost dezvăluită.

“Ești distrus, micuțule! Bețiv, drogat, impotent și, în curând, și falit! Te mai scoteai cu doi-trei lei la câte probleme aveai cu DNA. Eu cred că e abia începutul. Nu mă mai amenința tu pe mine, penibilule, pe mine. Stai să vezi cât râd cu mama de țiganca de mă-ta la TV, că tot vorbești de mame. O să mă mai certe un pic că m-am băgat în cârd cu țiganii. Dar mai mult de atât, nu mă pun la mintea ta. Mai mult decât să nu ai familie și copii, ăsta necaz.

La Bălăceanca vreau să te văd! Copii pot să am oricând, numai să vreau. Și-au dorit și își doresc mulți, chiar și tu, umflatule! Ai uitat când te rugai de mine? Și eu voi avea grijă de ei, cu siguranță, nu ca tine, gunoiule. Pentru mine ești pușculiță cu mărunțiș, ești nebun? Așa bogătaș ca tine… râsule. Mi-ar fi mare rușine în locul tău. Tu te vezi bărbat? De ce ți-ai dat soția afară din casă, și o chinui ca pe hoții de cai? Pateticule. Cred că ți-au luat prafurile mințile, săracul de tine”, au fost cuvintele dure pe care femeia i le-a adresat lui Gabi Bădălău.

Pe de altă parte, Daniela Crudu, una dintre fostele iubite a lui Gabi Bădălău, i-a luat apărarea acestuia, după ce Claudia Pătrășcanu a spus că ar fi homosexual.

„Am fost prieteni, ne cunoaștem bine, deci pot să spun cu mâna pe inimă că nu există așa ceva, este exclus”, a declarat Cruduța în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars.

citește și...