De ce a avut Dana Rogoz trei torturi la botezul fiicei sale. Vedeta a dat detalii despre ce s-a întâmplat la eveniment

07.09.2020, 10:28
De ce a avut Dana Rogoz trei torturi la botezul fiicei sale. Vedeta a dat detalii despre ce s-a întâmplat la eveniment
De ce a avut Dana Rogoz trei torturi la botezul fiicei sale. Vedeta a dat detalii despre ce s-a întâmplat la eveniment

La botezul fetiței Danei Rogoz au existat trei torturi. Vedeta a explicat care a fost motivul pentru care a decis să facă trei delicii dulci.

Dana Rogoz a devenit mămică pentru a doua oară în luna mai a acestui an. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit numele Lia Elena. Dana Rogoz mai are un băiețel, Vlad, din mariajul cu regizorul Radu Dragomir.  Dana Rogoz și Radu Dragomir au aniversat anul acesta opt ani de mariaj.

Dana Rogoz și partenerul ei de viață au botezat-o , în data de 29 august 2020, pe fetița lor în vârstă de trei luni, Lia Elena, iar petrecerea a fost una de poveste, într-un cadru natural. Vedeta a dat publicității mai multe fotografii de la evenimentul care a avut loc în aer liber, în județul Giurgiu, dar a scos la iveală și amănunte mai puțin cunoscute de la eveniment.

Dana Rogoz a explicat că a decis să organizeze repede botezul fiicei sale după ce fiul din prima căsnicie a lui Radu Dragomir i-a anunțat că fusese acceptat la o facultate din afara țării și că urma să plece.

”La începutul verii ne gândeam să amânăm botezul până când riscurile pandemiei vor fi semnificativ mai scăzute. Sincer, îmi și imaginam cum voi intră cu ea de mână în biserică. Încet-încet, văzând și cum evoluează lucrurile, începusem să ne gândim dacă nu am putea face totuși slujbă și o petrecere restrânsă, urmând să adunăm pe toată lumea la tăierea moțului sau pentru un alt moment important din viața ei.

Dar tot indeciși eram și balanța înclina mai mult spre amânarea botezului. Asta până în ziua în care băiatul cel mare al lui Radu ne-a anunțat că a fost admis la studii în străinătate și că pleacă în 3 săptămâni din țară, fără să se mai poată întoarce ușor din cauza carantinei. Atunci ne-am zis că ăsta e motivul pe care îl așteptăm că să facem acum botezul și să nu îl mai amânăm, căci era firesc că fratele ei mai mare să poată participa și el”, a povestit vedeta pe blogul său.

Secretul celor trei torturi


Surpriza de la eveniment au fost au fost cele trei torturi, unul mare pentru Lia și două mai mici, pentru doi invitați speciali la botez. Unul dintre acestea a fost pentru fiul vitreg al Danei Rogoz, iar celălalt pentru vedeta de televiziune Andreea Esca, care a împlinit 48 de ani în ziua botezului Liei.

”Spre seară, am suflat în cele 3 torturi. Unul era al Liei pentru botez, unul al fratelui ei care a și pleacat între timp la studii și unul al Andreei Esca, fiind alături de noi de ziua ei. Iar când s-a lăsat întunericul, așa cum se cuvine la un Camp Party, am aprins un foc de tabără și am dansat sub cerul înstelat.

A fost minunat și, deși ne-am făcut milioane de griji pentru siguranța invitațiilor, acum chiar mă bucur că am reușit să o botezam și să organizăm într-un timp record prima petrecere din viața ei.

Lia mea dragă, îți doresc să fii sănătoasă la trup, la minte și la suflet. Te iubim enorm, suntem topiți când te privim, leșinați când ne zâmbești, fascinați când gânguresti și continuu uimiți de cât de norocoși putem fi să ne fi ales”, a mai spus vedeta.

citește și...