De ce a ajuns Radu Valcan să slăbească dramatic. ”Motivul este foarte simplu”

11.01.2022, 16:16

Radu Vâlcan a slăbit mai multe kilograme. Vedeta a explicat de ce a ajuns să slăbească dramatic, după ce fanii s-au întrebat care este cauza pentru care soțul Adelei Popescu este de nerecunoscut. ”Motivul este foarte simplu”. De ce a slăbit drastic Radu Vâlcan

 

Radu Vâlcan este prezentatorul show-ului „Insula Iubirii”, cel pe care îl moderează de câteva sezoane. Soțul Adelei Popescu s-a reîntors în țară schimbat radical, după o lună petrecută în Thailanda.

Înainte de sărbătorile de iarnă, Radu Vâlcan a plecat tocmai în Thailanda pentru a filma pentru sezonul cu numărul șase al emisiunii ”Insula Iubirii”.

Radu Vâlcan a slăbit 7 kilograme

Artistul s-a întors în tara cu mai puțîn de șapte kilograme, șocând pe internauții din mediul online.

Întrebat de ce a slăbit atât de mult, prezentatorul a declarat că pierderea kilogramelors-a datorat renunțării la carbohidrați.

De ce a slăbit drastic Radu Vâlcan

Ajuns pe insula exotică, prezentatorul nu și-a mai putut respecta antrenamentele de sport și de un stil de viață sănătos din cauza filmărilor care i-au ocupat tot timpul.

”Motivul este foarte simplu. Fiind plecat timp de o lună de zile la filmările pentru Insula Iubirii, sezonul 6, chiar dacă intenția mea a fost de la bun început să mă ocup în continuare cu antrenamentele mele, sesiunile mele de alergat, acolo n-am avut timp absolut deloc, pentru că filmările se filmau într-un ritm puternic, de altert. Filmam noaptea târziu până dimineața, timpul liber era dedicat odihnei și relaxării, motiv pentru care am avut grijă la alimentație”, a spus Radu Vâlcan la Antena Stars.

Radu Vâlcan: ”Dorul de casă și-a pus amprenta asupra psihicului meu destul de puternic”

Radu Vâlcan s-a despărțit foarte greu de sotie și cei trei copii, simțindu-le lipsa zi de zi. Mai mult, revederea cu cei dragi l-a făcut să fie extrem de emoționat.

”A fost greu (n.r. departe de familie). Dorul de casă și-a pus amprenta asupra psihicului meu destul de puternic. Am încercat să mă mobilizez, noroc că am avut mult de filmat și cumva zilele au trecut mult mai repede.

Am avut un sentiment foarte puternic de când am aterizat la București, am avut emoții mari (n.r. când și-a revăzut familia). Ne-am îmbrățișat, ne-am pupat și ne-am pus pe mâncat”, a mai spus prezentatorul de la Antena 1.

citește și...