De ce a ajuns Bianca Drăgușanu pe mâna medicilor la începutul acestui an

04.07.2020, 10:00
De ce a ajuns Bianca Drăgușanu pe mâna medicilor la începutul acestui an

Bianca Drăgușanu a explicat de ce a fost nevoită, la începutul acestui an, să se lase din nou pe mâna medicului estetician.

La o emisiune de televiziune, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că și-a operat bustul pentru prima oară la vârsta de 26 de ani, iar la începutul acestui an a repetat procedura pentru c se confrunta cu o problemă de ordin medical, nu estetic.

„Asta a fost prima intervenție pe care am făcut-o și ulterior, mai exact în luna februarie, am decis să schimb și să-mi refac această operație din punct de vedere medical, nu neapărat estetic, pentru că eram ok estetic. Am avut o problemă medicală și domnul doctor n-a ezitat să-mi spună: „Da, trebuie să schimbăm”, a explicat Bianca Drăgușanu, citată de spynews.ro.

„N-aș fi schimbat chestia asta, dar a fost chestia asta medicală. N-am vrut să-i fac mai mari, mai rotunzi. Asta a fost prima intervenție pe care am refăcut-o acum în luna februarie, pe care o recomand tuturor femeilor care simt că au un complex și că pot schimba ceva”, a adăugat vedeta.

Bianca Drăgușanu vrea să-și facă o nouă intervenție estetică

Bianca Drăgușanu a trecut de multe ori pragul medicului estetician, iar acum vrea să o facă din nou. Vedeta a afirmat că își dorește să-și facă o operație la nas, deși toată lumea îi spune că nu are nevoie de așa ceva.

„Vreau și eu să-mi fac nasul. Am făcut la un moment dat o ridicare de vârf, dar nu am făcut rinoplastie și eu vreau așa să fie mai mic, mai îngust, tot îi explic lui că nările ar trebui să aibă o formă astronomică. Chiar îmi doresc să-mi fac această rinoplastie. Toată lumea spune că n-am nevoie, eu știu că n-am nevoie, dar la un moment dat o s-o facem ca să fie făcută”, a declarat Bianca Drăgușanu.

„Eu sunt un om foarte asumat și un om care e dipsus în a evolua și dacă eu consider că ceva îmi face bine, atunci fac lucrul acela”, a mai spus ea.

citește și...