De cât timp era urmărit Alex Bodi de Poliția Română. Avocatul omului de afaceri a făcut acuzații grave

30.11.2020, 20:19
De cât timp era urmărit Alex Bodi de Poliția Română. Avocatul omului de afaceri a făcut acuzații grave
De cât timp era urmărit Alex Bodi de Poliția Română. Avocații omului de afaceri au făcut acuzații grave

De cât timp era urmărit Alex Bodi de Poliția Română. Avocații omului de afaceri au făcut acuzații graveAlex Bodi a fost arestat preventiv în urmă cu mai bine de două săptămâni, el fiind acuzat de proxenetism și trafic de persoane. 

Se pare că fostul soț al Biancăi Drăgușanu era monitorizat încă din 2018. Avocatul lui, însă, are cu totul o altă părere despre dosarul de trafic de persoane în care este implicat Alex Bodi.

Avocatul omului de afaceri acuză autoritățile române

Avocatul Cătălin Dancu a ieșit la atac și a făcut dezvăluiri incredibile în cadrul unei conferințe de presă organizată luni dimineață, 30 noiembrie. Acesta a mărturisit că Alex Bodi nu face parte din nicio reţea. În plus, viața luxoasă pe care o ducea se poate justifica din profiturile pe care le obținea din afaceri.

Surse din dosarul de proxenetism susțin că Alex Bodi era sub filajul DIICOT și al poliției, începând cu anul 2017, pe vremea când se afla în Germania.

‘Nu cunoaştem de unde procurorii DIICOT au pus în discuţie o asemenea situaţie. Acelaşi lucru se repetă şi în cazul altor două persoane. La dosar nu sunt declaraţii, dovezi care să arate o minimă legătura a lui Alex Bodi cu acele două fete. Privind persoana care ar fi fost şantajată, autorităţile române habar nu au unde este această persoane, astfel încât audiata să confirme sau să infirme situaţia unui presupus şantaj.

Măsura arestării preventive este extrem de dubioasă şi nu arată profesionalism. Autorităţile germane au colaborat din 2015 în acest dosar. Ceilalţi membri au caziere foarte bogate şi sunt în executarea altor pedepse. Datele venite la Bucureşti din Germania şi din partea Interpol nu confirmă’, a spus avocatul omului de afaceri, notează Playtech. 

Alex Bodi riscă ani grei de pușcărie

Avocatul lui Alex Bodi a mai declarat că autoritățile l-au privat de libertate pe Alex Bodi, în lipsa dovezilor incriminatorii la adresa clientului său.

Recent, au apărut informații despre o altă afacere ilegală din care ar fi făcut parte și Alex Bodi.

‘Alex Bodi nu are cazier judiciar în Germania, nu există date care să susţină această informaţie. Tranzacţiile sale nu fac un secret. Toate tranzacţiile în contractele de muncă, atât cele din perioada care fac obiectul verificării, cât şi cele actuale, au fost depuse la dosar, venind din Germania, Spania, România.

Prostituţia este legală în Germania. Soţia lui Alex Bodi (n.r. – Iulia Sălăgean) era escortă şi practica această meserie în Germania. În Germania nu există niciun dosar al unei plângeri penale care să îl indice pe Bodi ca persoana de interes’, a mai spus avocatul afaceristului, luni, 30 noiembrie.

citește și...