Cum a fost Alex Bodi trădat de fosta soție. Fostul partener al Biancăi Drăgușanu îi oferea o viață de lux

16.11.2020, 17:30
Cum a fost Alex Bodi trădat de fosta soție. Fostul partener al Biancăi Drăgușanu îi oferea o viață de lux
Cum a fost Alex Bodi trădat de fosta soție. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu îi oferea o viață de lux

Arestarea lui Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a scos la iveală detalii șocante! Bărbatul este acuzat de proxenetism, șantaj și trafic de persoane.

Fosta lui soție, Silvia Sălăgean, ar fi fost cea care l-ar fi dat pe mâna autorităților. Afaceristul s-a despărțit de Silvia Sălăgean pentru a fi împreună cu Bianca Drăgușanu. Cu toate acestea, cele două femei sunt prietene și locuiesc în același asamblu rezidențial din București.

Totuși, nimeni nu știa că Alex Bodi își întreține în continuare una dintre fostele soții, acesta asigurându-se că atât mama cât și fiica lui din a doua căsnicie duc un trai decent, plătindu-le toate utilitățile lunar.

Silvia Sălăgean trăia pe banii lui Alex Bodi

Silvia Sălăgean era întreținută de fostul ei partener, Alex Bodi. Conform Cancan.ro, acesta îi plătea chiria apartamentului în care stă.

Silvia Sălăgean l-a denunțat pe Alex Bodi în urmă cu două luni. În fața procurorilor DIICOT, blondina a povestit că Alex Bodi a obligat-o să practice prostituția în Germania.

Alex Bodi și Silvia Sălăgean s-au căsătorit în 2016 și au împreună o fetiță de 3 ani. Mariajul lor a durat doar doi ani și au fost cununați de interlopul Adrian Tâmplaru, spaima Sibiului, parte a grupului infracțional din care ar face parte și fostul soț al Biancăi.

Silvia Iulia Sălăgean s-a prostituat în Germania

În 2019, Silvia Iulia Sălăgean s-a întors în România și s-a mutat cu fiica ei chiar în ansamblul rezidențial din zona Tei în care locuiește Bianca Drăgușanu. Chiria apartamentului de 1000 de euro era plătită de Alex Bodi. În plus, acesta îi dadea bani în tot acest timp, pentru că femeia nu avea nicio ocupație.

Deși primea sume importante de bani de la Alex Bodi, Silvia Sălăgean l-a denunțat la DIICOT și a recunoscut că practica prostituția în Germania pentru el. Din primele informații deținute de Cancan.ro, site-ul nr. 1 din România, femeia ar fi acționat pe ascuns.

Alex Bodi a fost arestat preventiv, însă fosta lui soție a negat cu vehemență că ar fi fost implicată în dosarul de prostituție.

citește și...