David, fiul Andreei Mantea, în lacrimi. Ce l-a făcut să plângă pe băiețelul prezentatoarei TV

12.01.2021, 12:05
David, fiul Andreei Mantea, în lacrimi. Ce l-a făcut să plângă pe băiețelul prezentatoarei TV
David, fiul Andreei Mantea, în lacrimi. Ce l-a făcut să plângă pe băiețelul prezentatoarei TV

Fiul vedetei de televiziune Andreea Mantea a izbucnit în plâns când aceasta a început să strângă bradul de Crăciun.

Andreea Mantea  are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. În cadrul reality-show-ului “Trăiri alături de Andreea Mantea”, David a plâns în hohote când mama sa a decis să strângă bradul de Crăciun. “Vreau să-l împodobim la loc”, a spus băiețelul, printre lacrimi, potrivit kanald.ro.

Vedeta știa dinainte la ce să se aștepte când va fi nevoită să strângă bradul de Crăciun. “Am o zi foarte grea, trebuie să scot bradul din casă. Pentru că este prea cald, pentru că a trecut prea mult timp și pentru că nu putem stă cu bradul împodobit până după Sfântul Ion. Dacă ar fi după David, ar trebui că până la Paște să stăm cu bradul în casă. Ideea este că nu pot să fac asta, am încercat să îl iau cu binișorul și nici nu vrea să audă de despodobitul bradului. Ne am trezit cu noaptea în cap, cât el încă doarme”, a spus Andreea Mantea.

Andreea Mantea duce dorul Turciei

În prezent, bruneta are un reality show-ul pe care îl are la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”Andreea Mantea a fost prezentatoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, unde a fost ulterior înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu.

Acesta a mărturisit că are momente când îi este dor de Turcia, unde a locuit timp de aproape doi ani.

”Am revenit in Romania dupa 1 an si 8 luni, cat am locuit in Istanbul si am prezentat reality show-ul fenomen „Puterea Dragostei”. Daca pana la filmarile pentru Puterea Dragostei am reusit sa vad locuri extraordinare din Turcia, Istanbul, prin scurte calatorii sau prin intermediul serialor turcesti difuzate la Kanal D, iata ca am avut sansa de a locui acolo si de a ma buura de aceasta experienta minunata la alt nivel. Am ajuns sa traiesc acolo. Categoric ma incearca dorul de Turcia, este si normal dupa atata timp petrecut acolo, dar sufletul meu era aici, acasa, apoape de familie, de ai mei dragi. Ma bucur ca am avut parte de aceasta experienta, nu regret nimic”, a declarat Andreea Mantea într-un recent interviu.

citește și...