David de la ‘Puterea dragostei’, pus la zid de prezentatoarea emisiunii! Cristina Mihaela s-a enervat teribil: ‘Acțiunile tale sunt penibile’

31.08.2020, 18:11
David de la 'Puterea dragostei', pus la zid de prezentatoarea emisiunii! Cristina Mihaela s-a enervat teribil: 'Acțiunile tale sunt penibile'
David de la 'Puterea dragostei', pus la zid de prezentatoarea emisiunii! Cristina Mihaela s-a enervat teribil: '

În ediția de luni seară, 31 august, declarațiile lui David au dat competiția ‘Puterea dragostei’ peste cap! Prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela Dorobanțu, s-a enervat în momentul în care a încercat să poarte o discuție cu concurentul.

Totul a pornit după ce băieții au detaliat că a avut loc un conflict între David și Akebono, la hotelul unde sunt cazați. În schimb, David a ținut să precizeze că nu s-a întâmplat nimic și nu a dorit să ofere detalii despre incident. Mai mult de atât, el a avut o atitudine ‘arogantă’ la adresa concurenților din casă.

David de la ‘Puterea dragostei’, pus la zid de prezentatoarea emisiunii

‘Eu știu că staff-ul a intervenit în weekend la hotel și te-a separat de Akebono, iar acum vii în fața mea și spui că nu s-a întâmplat nimic. Este șocant! Trebuie să rezolvăm această situație. Acțiunile tale sunt penibile. Pui în gardă producția. Voi vă răfuiți la hotel și spui că nu este nimic. Eu stiu ca ai fost separat de Akebono! 

Vreau să știu de ce minți David. De ce ai decis să nu intri azi în emisiune? Vreau să știu adevărul. Ai vrut să faci o regie ca să demonstrezi ce? De ce ascundeți ce s-a întâmplat la hotel? David, vii în fața mea zâmbind și spui că a fost o glumă?’, i-a spus Cristina Mihaela Dorobanțu lui David.

David spune că nu s-a certat cu Akebono

Pe un ton extrem de calm, David i-a răspuns moderatoarei emisiunii: ‘Nu s-a întâmplat nimic. Eu am vrut să fac o regie. Era totul prea tensionat. Nu am nimic cu Akebono, este un băiat bun. A fost totul o glumă. Ce trebuia să fac? Să chem salvamontul? Am spus ce trebuia să spun. Nu a fost nimic grav. Nu mi-e frică de Akebono. Fiecare e pe cont propriu aici. Ei cred că s-au supărat că nu am fost cu ei la mare’. 

Pe de altă parte, Akebono a mărturisit că s-a certat cu David, după ce a descoperit că l-a filmat pe ascuns. Tot incidentul s-ar fi petrecut în camera lui David.

‘El m-a filmat dezbrăcat când alergam pe holurile de la hotel. I-am luat telefonul și i l-am spart. Trebuie să confirme și el. Important este că eu nu am căutat niciun fel de material cu el’, a spus Akebono de la ‘Puterea dragostei’.

Adriana, sora Alexandrei, a intervenit și a spus că lui David îi este frică de Akebono.

‘Cum adica esti prieten? De ce nu spui adevarul? El te-a plesnit!’, a spus Adriana de la ‘Puterea dragostei’.

citește și...