Anunțul făcut de Cristina Mihaela Dorobanțu la ”Puterea Dragostei”. Concurenții au fost luați prin surprindere

30.08.2020, 10:18
Anunțul făcut de Cristina Mihaela Dorobanțu la ”Puterea Dragostei”. Concurenții au fost luați prin surprindere
Anunțul făcut de Cristina Mihaela Dorobanțu la ”Puterea Dragostei”. Concurenții au fost luați prin surprindere

Concurenții de la emisiunea ”Puterea Dragostei” au fost luați prin surprindere. Moderatoarea show-ului, Cristina Mihaela Dorobanțu, a făcut un anunț important.

Cristina MihaelaDorobanțu , moderatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei”, a anunțat în cadrul ediției de sâmbătă seara că s-a împlinit o lună de la începerea noului sezon. Cum la început s-a spus că se va acorda un premiu de 1.500 de euro cuplului favorit, Cristina Mihaela a oferit detalii în acest sens.

Dat fiind că în cadrul emisiunii s-a declarat un singur cuplu, premiul pentru cuplul favorit al emisiunii a mers către Mona și George, anunță wowbiz.ro.

„Premiul de 1.500 de euro se va acorda direct acelui cuplu”, a spus Cristina Mihaela Dorobanțu.

”Întârzie CEC-ul, nu-l mai primiți. Pentru că sunteți un singur cuplu nu mai putem, dar cu siguranță luna viitoare… Surpriza este de fapt că… Dragii mei, îl meritați din plin. Sinceră să fiu, sper ca acest premiu vă va ajuta să vă consolideze relația”, a spus Cristina Mihaela în timp ce cei doi erau felicitați de restul concurenților.

Concurenții s-au arătat dezamăgiți că nu au primit și ei bani, astfel că prezentatoarea emisiunii a venit cu lămuriri.

”Noi vrem în acest sezon să încurajăm și mai mult cuplurile. De ce nu v-ați declarat cuplu înainte de 27 august? În această săptămână favoritul nu va primi premiul de 1.500 de euro. Am spus că în fiecare lună vom premia cuplul favorit al lunii. Nu am spus că este un premiu extra”, a completat Cristina Mihaela Dorobanțu.

Al treilea sezon de ”Puterea Dragostei”

Cristina Mihaela Dorobanțu este moderatoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”, care a început în luna iulie. Aceasta a înlocuit-o la cârma show-ului pe Andreea Mantea, cea care a moderat primele două sezoane ale show-ului matrimonial.

Emisiunea ”Puterea Dragostei” poate fi urmarită în fiecare zi, de luni până duminică, de la orele 11.00 și de la 17.00 și în weekend de la orele 16:00 și de 19:00, la postul de televiziune Kanal D.

citește și...