Cine este noua concurentă din casa ‘Puterea dragostei’! Tânăra a încins spiritele în casă. Pe ce băiat a pus ochii

31.08.2020, 15:36
Cine este noua concurentă din casa 'Puterea dragostei'! Tânăra a încins spiritele în casă. Pe ce băiat a pus ochii
Cine este noua concurentă din casa 'Puterea dragostei'! Tânăra a încins spiritele în casă. Pe ce băiat a pus ochii

În ediția de luni, 31 august, a emisiunii ‘Puterea dragostei’, o nouă concurentă a pășit în casă, spre încântarea băieților. Numele ei este Aya, are 18 ani și a intrat în casa ‘Puterea dragostei’ pentru a-și întâlni sufletul perechea. Bruneta a declarat că este din București și până în acest moment nu a avut nicio relație serioasă.

Cine este noua concurentă din casa ‘Puterea dragostei’

Frumusețea și carisma ei au încins spiritele la ‘Puterea dragostei’, iar celelalte concurente s-au arătat geloase pe tânără.

În plus, Aya a mărturisit că vrea să danseze cu Akebono, dar și cu Paul. De asemenea, Akebono a spus că o place pe brunetă, și de ce nu, ar putea să formeze un cuplu cu ea.

Bianca a părăsit casa ‘Puterea dragostei’

Favoriții săptămânii trecute la emisiunea ‘Puterea dragostei’ au fost Alexandra și Cristian. În urma voturilor concurenților din casa ”Puterea Dragostei”, doi concurenți au fost în pericol de eliminare. Este vorba despre Nicos și Bianca.

Bianca a mărturisit că ea a cerut să fie votată pentru eliminare, dat fiind că are niște probleme de rezolvat în țară. Cu toate acestea, tânăra nu a exclus posibilitatea ca, în viitor, să se întoarcă în competiție pentru a-și găsi sufletul pereche.

‘A fost o experiență de neuitat. Cred că orice concurent ar trăi intens aici. Am niște probleme de rezolvat, altfel nu aș fi plecat’, a declarat Bianca, la Kanal D.

Mona și George au câștigat premiul săptămânal

Premiul pentru cuplul favorit al emisiunii a mers către Mona și George. Cei doi au împlinit o lună de relație.

‘Premiul de 1.500 de euro se va acorda direct acelui cuplu. Noi vrem în acest sezon să încurajăm și mai mult cuplurile. De ce nu v-ați declarat cuplu înainte de 27 august? În această săptămână favoritul nu va primi premiul de 1.500 de euro. Am spus că în fiecare lună vom premia cuplul favorit al lunii. Nu am spus că este un premiu extra’, a spus Cristina Mihaela Dorobanțu.

citește și...