FOTO / Daniela Gyorfi spune tot despre operațiile estetice. ”Nu sunt Miss Univers, nu am nimic de apărat”

15.10.2020, 10:30
FOTO / Daniela Gyorfi spune tot despre operațiile estetice. ”Nu sunt Miss Univers, nu am nimic de apărat”
Daniela Gyorfi spune tot despre operațiile estetice. ”Nu sunt Miss Univers, nu am nimic de apărat”

Cântăreața Daniela Gyorfi, în vârstă de 52 de ani, a dat cărțile pe față în ceea ce privește operațiile estetice pe care și le-a făcut.

Daniela Gyorfi a vorbit deschis despre intervențiile estetice pprin care a trecut de-a lungul anilor.

Ea a afirmat că are o singură operație estetice, și acune cea de la bust.

„Nu am nici o operație, am doar sânii, dar atât. Nu sunt Miss Univers, nu am nimic de apărat. S-a tot spus că am operații la față, că sunt strâmbă, că nu știu ce. Dar nu am. Cu ajutorul machiajului, a luminilor, poți să arăți wow”, a explicat artista, citată de spynews.ro.

„Îmi fac intervenții non-invazive la nivelul feței o dată pe an. Am avut niște probleme cu buzele, am făcut gâlme, dar multe au pățit asta. Apoi mi-am scos tot ce am avut în buze, acum nu mai am nimic. Am avut fațete dentare, mi-am pus aparat dentar. Un an de zile m-am chinuit să îmi fac dantura. Sunt obsedată să nu mă îngraș. M-am îngrășat câteva chilograme în pandemie și vreau să le dau neapărat jos”, a adăugat ea.

Daniela Gyorfi a trecut prin momente dificile îănainte de a deveni mămică

Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Fetița celor doi, Maria, are 9 ani.

Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini. Într-un moment când nu se mai aștepta la minuni, Daniela Gyorfi și-a împlinit visul de a avea o fetiță.

Toate sarcinile mele se opreau pe la trei luni și jumătate. Foarte nasol… Am rămas a treia oară gravidă. Eu până la a treia sarcină, când am pierdut-o, eu nu… Am rămas a treia oară însărcinată și după trei luni, am mers la doctor și doctora care mi-a făcut ecografie mi-a spus că fătul este oprit din evoluție… N-am apucat să ajung acasă, la a treia sarcină am crezut că mor. Am avut o hemoragie puternică.

S-a terminat episodul ăsta și am avut o depresie. Cum mi-am dat seama că am avut o depresie? Plângeam din orice… Apoi, am fost la un control, la ecografie a ieșit că eram însărcinată. De la o săptămână la alta m-am dus și mi-am făcut analize. Mi s-a spus să nu mai fac efort… Am luat foarte în serios această sarcină… Și a apărut Măriuca, dar nu m-am bucurat până în ultima clipă”, a dezvăluit artista la o emisiune de televiziune.

citește și...