Daniela Gyorfi, despre relația cu George Tal. ”Dacă te uiți în telefoanele noastre…”

09.06.2020, 09:21
Daniela Gyorfi, despre relația cu George Tal. ”Dacă te uiți în telefoanele noastre...”
Daniela Gyorfi, despre relația cu George Tal. ”Dacă te uiți în telefoanele noastre...”

Cântăreața Daniela Gyorfi a făcut declarații despre relația cu partenerul ei de viață, George Tal, împreună cu care are o fetiță, Maria.

Daniela Gyorfi formează un cuplu de foarte mulți ani cu George Tal. Vedeta a mărturisit că la începutul poveștii lor de dragoste a tratat relația superficial.

„Am o fetiţă…, am o meserie care îmi place şi cred că contează foarte mult şi ceea ce faci, satisfacţia pe care ne-o dă şi meseria pe care o avem. E-adevărat că viaţa poate era normal să fie puţin mai bună pentru mine, dar eu mă mulţumesc că sunt sănătoasă, că am familie, am unde să stau, am maşină. Eu nu uit de unde am pornit! Am fost foarte săracă. Şi am avut şi acest hop, acest necaz de trecut cu mama, pentru că a rămas paralizată pe timpul lui Ceauşescu.

George ştie că-l iubesc, că i-am arătat lucrul ăsta, nu că doar i-am spus. Noi suntem ca doi îndrăgostiţi şi, dacă te uiţi în telefoanele noastre, ne trimitem nu ştiu câte mesaje cu te iubesc, ce faci… Poate la începutul relaţiei nu credeam că va fi ceva atât de serios între noi, am tratat superficial relaţia. După care clar s-au întâmplat unele lucruri, a venit Maria pe lume, am devenit părinţi. Eu îl iubesc foarte mult şi i-am demonstrat lucrul ăsta”, a afirmat Daniela Gyorfi, citată de spynews.ro.

” Pe mine ceea ce m-a marcat şi m-a schimbat cu adevărat e tristeţea”

La 51 de ani, Daniela Gyorfi afirmă că se simte foarte bine în pielea ei. Artista mărturisește, însă, că tristețea a marcat-o, mai ales după moartea mamei sale, cu care a avut o relație extrem de aropiată.


„Nu ştiu cât de important este când spui că ai 50 de ani – desigur, este o cifră mare pentru unii, cât contează cum te simţi. Nu spun că am 20 de ani, spun că mă simt foarte bine în pielea mea la 50 de ani. De fapt, contează cum te simţi, cum te prezinţi, cum eşti tu ca om – că nu poţi fi ridicol – dar contează foarte mult şi încrederea pe care o ai.

Pe mine ceea ce m-a marcat şi m-a schimbat cu adevărat e tristeţea – iar ochii trădează sufletul. De la pierderea mamei mele, într-adevăr simt o supărare pe care o afişez pentru că asta este, nu mă pot ascunde.

Dar nu pot spune că în momentul în care am împlinit 50 de ani, vai, am intrat într-o criză. După sufletul şi după mintea mea, eu mă simt de 30 de ani. Eu sunt o tipă foarte activă, mă maimuţăresc prin casă, mie îmi place să copilăresc, îmi place să am grijă de mine atât cât pot”, a mai declarat vedeta.

citește și...