VIDEO / Daniela Gyorfi și-a aniversat fetița. ”Nu este un copil pretențios și nu mi-a cerut nimic special de ziua ei”

22.02.2021, 12:24
VIDEO / Daniela Gyorfi și-a aniversat fetița. ”Nu este un copil pretențios și nu mi-a cerut nimic special de ziua ei”
Daniela Gyorfi și-a aniversat fetița. ”Nu este un copil pretențios și nu mi-a cerut nimic special de ziua ei”

Daniela Gyorfi a aniversat-o zilele acestea pe fetița sa, Maria, care a împlinit 10 ani.

Cântăreața Daniela Gyorfi și partenerul ei de viață, George Tal,  au o fetiță extraordinar de frumoasă, Maria, care a împlinit 10 ani. Artista a dezvăluit că fiica ei s-a distrat pe cinste la petrecea organizată acasă. de asemenea, vedeta a spus că Maria nu i-a cerut niciun cadou special de ziua ei de naștere.


“Maria s-a distrat foarte tare de ziua ei. A fost fericită pentru că am lăsat-o să se sărbătorească acasă, alături de prietenele ei. Nu este un copil pretențios și nu mi-a cerut nimic special de ziua ei. Noi, părinții, ne-am bucurat că am văzut-o fericită. Maria este un copil tare bun și îmi doresc numai lucruri bune pentru ea. Sunt foarte mândră de ea!”, a declarat Daniela Gyorfi pentru click.ro.

Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal din anul 2006

Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copiul, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini.

”Toate sarcinile mele se opreau pe la trei luni și jumătate. Foarte nasol… Am rămas a treia oară gravidă. Eu până la a treia sarcină, când am pierdut-o, eu nu… Am rămas a treia oară însărcinată și după trei luni, am mers la doctor și doctora care mi-a făcut ecografie mi-a spus că fătul este oprit din evoluție… N-am apucat să ajung acasă, la a treia sarcină am crezut că mor. Am avut o hemoragie puternică. S-a terminat episodul ăsta și am avut o depresie”, mărturisea artista la TV.

Deși formează o familie alături de George Tal, Daniela Gyorfi nu își dorește să se mărite. „Nu vreau să mă mărit. De ce să mă mărit? Suntem foarte bine așa. Maria poartă numele tatălui său. Am fost cerută dar nu vreau. Nu sufăr de chestia asta. Maria nu a întrebat de ce nu ne-am căsătorit, dar a zis că foarte bine că ne-am întâlnit, că altfel nu se năștea ea. Nu simt nevoia să mă căsătoresc. Un bărbat dacă te înșeală și pleacă o face oricum, nu ai ce să faci. Un act sau 10 copii nu te leagă de el. Eu îl iubesc pe George de 15 ani. De multe ori am vrut să ne despărțim, dar când iubești nu poți să pleci așa. Am și fost despărțiți vreo doi-trei ani dar după am decis să fim o familie”, a explicat cântăreața de curând.

citește și...