Trucurile Danielei Gyorfi pentru a fi în formă. ”Nu sunt exagerate, ci de bun simț”

14.07.2020, 09:52
Trucurile Danielei Gyorfi pentru a fi în formă. ”Nu sunt exagerate, ci de bun simț”
Trucurile Danielei Gyorfi pentru a fi în formă. ”Nu sunt exagerate, ci de bun simț”

Cântăreața Daniela Gyorfi, în vârstă de 51 de ani, a explicat la ce tratamente recurge pentru a fi într-o formă fizică cât mai bună.

La 51 de ani, Daniela Gyorfi are 49 de kilograme la o înălțime de 1,64 metri. Vedeta a explicat, pentru click.ro, cum reușește să se mențină în formă și ce dietă are.

“Toate procedurile pe care le fac pentru întreținere, le-am pus pe pagina mea de Instagram și vă puteți uita acolo. Chiar acum sunt la un salon de beauty și fac împachetări cu vin, la 70 grade, stau 45 de minute. Topește celulita, te întinerește și are mare impact asupra pielii.

Am mai făcut și împachetări cu ciocolată, dar nu au dat așa randament ca cele cu vin roșu (n.r. vinul roșu este tonifiant, antioxidant, remodelant, regenerativ, anticelulitic, relaxant, exfoliant). Fac tratamente corporale o dată pe săptămână. Nu sunt exagerate, ci de bun simț, în general vacuum și diverse împachetări!

Am grijă la dietă, la ce mănânc. Mănânc multe fructe, legume, salate multe în perioada asta, pește, fructe de mare. Mai scap și la o pizza, îmi plac și mie clătitele, cartofii prăjiți, mai mănânc și paste câteodată, dar nu zi de zi. Sunt zile în care mănânc și zile în care nu mănânc!”, a detaliat artista.

Regretă că a pozat dezbrăcată

Daniela Gyorfi a mărturisit că regretă apariția sa din revista Playboy, din urmă cu foarte mulți ani.

“Eu am apărut în atâtea ipostaze… Chestia aia cu “Playboy”-ul o regret, pentru că nu mi-a plăcut, apariţia nu a ajutat cu absolut nimic, timp de un an nu am mai avut cântări. Eu am făcut un shooting înainte cu Luana, fotograf pe timpul acela, care era foarte talentată, şi eu am făcut nişte poze foarte frumoase.

Pozele alea pe care mi le-au făcut… eu nu mi-am dat seama, nu mi le-au arătat înainte, iar eu n-am specificat nimic de genul ăsta în contract… Dar am avut nişte apariţii care mi-au afectat imaginea – nu că aş fi vrut să am eu imaginea imaculată, că nu mă caracterizează lucrul ăsta. Dar eu pledez pentru a fi o femeie puternică în sensul că trebuie să ai salariul tău, să ai banii tăi, trebuie să ştii ce vrei în viaţă, trebuie să te descurci – ceea ce o învăţ şi pe fiica mea, Maria”, a afirmat ea într-un interviu.

citește și...