Daniela Gyorfi, martoră la atacul asupra Mirelei Vaida la emisiunea ”Acces Direct”. ”Așa ceva nu am văzut niciodată”

19.03.2021, 19:55
Daniela Gyorfi, martoră la atacul asupra Mirelei Vaida la emisiunea ”Acces Direct”. ”Așa ceva nu am văzut niciodată”
Daniela Gyorfi, martoră la atacul asupra Mirelei Vaida la emisiunea ”Acces Direct”. ”Așa ceva nu am văzut niciodată”

Cântăreața Daniela Gyorfi a fost martoră la atacul asupra Mirelei Vaida la emisiunea ”Acces Direct”, pe care aceasta o moderează la Antena 1.

Daniela Gyorfi a fost prezentă la emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, unde a povestit despre ce s-a întâmplat la emisiunea ”Acces Direct”, unde Mirela Vaida a fost atacată. Cântăreața urma să intre în platou la ”Acces Direct” când a auzit strigătele femeii, dar și cuvintele Mirelei Vaida, ”Mă omoară”. ”Problema este că Mirela a intrat, s-a închis ușa și eu așteptam ca să intru. Vorbeam ca fetele în spate și mi-a zis că ”hai că te prezint”, a intrat și eu așteptam. Vă spun sincer. Eu cânt de ceva timp, eu când am auzit că se țipă prima dată, am crezut inițial că este vreun scenariu, pentru că eu nu am văzut pe nimeni dezbrăcat. Am auzit că Mirela țipă, am auzit ”Dați-mi banii, dați-mi banii”, Mirela a strigat că o omoară”, a povestit Daniela Gyorfi, potrivit spynews.ro.

”Așa ceva nu am văzut niciodată, nu am crezut că se întâmplă și după aceea am văzut cărămida aia și m-am gândit, îți dai seama, Mirela are 3 copii, sunt mamă și eu de copil și m-am gândit în prima secundă că Doamne, dacă îi dădea cu căramida în cap, ferească Dumnezeu, pentru că nu te pui cu puterea unui nebun. Am și văzut-o pe doamna respectivă”, a adăugat cântăreața.

Ce a pățit Mirela Vaida  în direct la ”Acces Direct”

Mirela Vaida a fost la un pas de tragedie la emisiunea ”Acces Direct”, pe care o moderează la postul de televiziune Antena 1. În momentul în care a intrat în platou, vedeta a fost luată prin surprindere. O femeie dezbrăcată a încercat că o lovească pe moderatoare cu o piatră.

”Sunt în stare de șoc. Am fost atacată, fix când am intrat în paltou. Avem un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa în continuu să îi dau banii… (…) Femeia asta a venit săgeată la mine și fix spre capul meu cu pietroiul. Nu știu, m-am șocat, pentru că nu înțelegeam ce se întâmplă și nu am avut nici prezență de spirit ca să acționez mai repede. Norocul meu e că nu m-a nimerit. Ce să vă spun…”, a declarat Mirela Vaida după incident.

Poliția a intervenit de urgență după ce Mirela Vaida a fost atacată de o femeie dezbrăcată. Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida a fost reținută de oamenii legii.

citește și...