Prin ce a trecut Sorana ex-ASIA când avea 12 ani. Atacată de un bărbat în scara blocului

12.01.2021, 11:54
Prin ce a trecut Sorana ex-ASIA când avea 12 ani. Atacată de un bărbat în scara blocului
Prin ce a trecut Sorana ex-ASIA când avea 12 ani. Atacată de un bărbat în scara blocului

Sorana Darclee Mohamad, fosta componentă a trupei ASIA, a trecut printr-o experiență extrem de neplăcută în copilărie.

La emisiunea “Distracțiile lui Cazacu”, de la TVR 2, Sorana a povestit cum, pe când avea vârsta de 12 ani, a fost atacată și lovită de un bărbat în scara blocului în care locuia.

„A fost la un moment dat o întâmplare nefericită, pe de o parte. Dar în același timp, pot spune că a fost fericită pentru că nu mi-am pierdut mintea și am reușit să-l lovesc pe domnul respectiv așa cum a trebuit și să scap din brațele lui. Era de Paște, veneam de la verișoarele mele, la două stații distanță de mine, nu era ceva foarte departe, și m-a abordat un domn care-mi spunea că el caută disperat pe cineva din acel cartier, că el vine din nu mai știu ce oraș și a pierdut adresa. Știam foarte clar de la mama mea – nu intri în discuții cu străinii, nu le spui pe unde stai – , drept pentru care i-am spus că eu nu locuiesc acolo, eu fac meditații în zona repectivă. Omul a luat-o la pas după mine, eu nu l-am văzut, iar în momentul în care am intrat în bloc, eu stând la etajul 1, dintr-o data, m-a atacat. Am apucat să trântesc ușa de la intrare care era din metal și a zornăit toată și a ieșit tata. Între timp individul fugise, iar tata când mi-a văzut fața s-a prins imediat că era vorba de ceva nasol. După doi ani, individul a fost prins. L-am văzut la televizor și mi s-a tăiat filmul”, a mărturisit Sorana, potrivit revistei Unica.

Sorana, pasionată de pictură

Sorana Darclee Mohamad s-a făcut remarcată cu ani în urmă, pe vremea când făcea parte din trupa de mare succes ASIA, alături de care s-a bucurat de mare succes. În ultima perioadă de timp, Sorana s-a apucat să picteze.

Artista și-a redescoperit această pasiune și este foarte încântată de ceea ce face.

”Cred ca avem vreo 3 ani, cand pentru prima data am fost asezata in fata unui sevalet, de catre o prietena de-ale mamei mele, pictorita de meserie. Desi nu am avut curajul sa ating minunatiile din jurul meu, mi-a ramas acea imagine, intiparita in minte. Am ales muzica, televiziunea si pentru multi ani, am lasat acea poza din mintea mea, sa zaca precum o naluca care ma tot striga din cand in cand. Simteam ca vreau ceva dar nu stiam ce, si astfel m-am trezit alergand printre culori, intr-o cautare permanenta a folosintei lor. Am incercat design vestimentar… dar nu era acel lucru care ma striga. Design de incaltaminte dar nu era nici asta. M-am intors printr-o intamplare la designul interior, cu un proiect de suflet, unde a trebuit sa pictez foarte mult. “Deci aici erai”. Cand imi deschid tuburile de culori, aud acea voce care ma tot striga. De acolo suna de atatia ani si acum ca in sfarsit te-am gasit, nu o sa te paresesc vreodata.Pictura imi e oxigenul si hrana. Ma odihnesc in timp ce pictez si cu cat pictez mai mult, cu atat ma simt mai “eu”. Drumul abia aici imi incepe si o sa fie un drum lung”, le-a mărturisit vedeta celor care o urmăresc în mediul online.

citește și...