Daniela Gyorfi, dezvăluiri despre relația cu George Tal. ”Nu este comod pentru niciunul dintre noi”

07.01.2021, 16:33
Daniela Gyorfi, dezvăluiri despre relația cu George Tal. ”Nu este comod pentru niciunul dintre noi”
Daniela Gyorfi, dezvăluiri despre relația cu George Tal. ”Nu este comod pentru niciunul dintre noi”

Cântăreața Daniela Gyorfi a explicat cum a fost relația sa cu George Tal în ultimul an, în care au stat foarte mult împreună în urma pandemiei de coronavirus.

Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Fetița celor doi, Maria, are 9 ani. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini. Într-un interviu pentu click.ro, Daniela Gyorfi a explicat cum a fost relația sa cu partenerul de viață în ultima perioadă de timp.

”Anul care tocmai a trecut și perioada pe care am traversat-o au fost și pentru noi destul de dificile. Faptul că trebuie să stai în casă, pentru mine nu a fost neapărat greu, George fiind impresar, noi stăteam oricum împreună, dar încă o dată s-a demonstrat în relația noastră că suntem un cuplu închegat, clar, suntem un cuplu normal. Ne și certăm, ne și împăcăm, suntem un cuplu normal. Toată chestia asta cu pandemia pe noi nu ne-a despărțit. Știi că intervin discuții în familii și din cauza banilor, mai ales că anul trecut nu a fost ce trebuie. Nu este comod pentru niciunul dintre noi, dar relația noastră a fost foarte ok. Timpul petrecut mai mult împreună a fost un plus și în ceea ce privește relația noastră cu Maria. Am stat mai mult cu ea, deși din punctul meu de vedere stai cu copilul, dar trebuie să ai și serviciu, ca părinte, să ai bani, adică oricum stăteam cu ea și înainte”, a mărturisit vedeta.


Daniela Gyorfi plănuiește să intre în afaceri

Artista a dezvăluit că anul acesta intenționează să intre în afaceri împreună cu partenerul ei de viață.

”Am petrecut mai mult timp cu Maria, pentru că am avut ocazia acum, eu fiind mai tot timpul plecată la concerte și evenimente. Și am vorbit cu George ca de anul acesta să facem un business, ne gândim să vedem exact ce s-ar potrivi, pentru că din banii din muzică, atunci când îi reinvestești și nu mai ai evenimente, nu poți să faci nimic. Anul trecut am vrut să îmi iau o casă, sper ca anul acesta să se concretizeze. În momentul acesta inspectăm piața, eu sunt artist, nu sunt femeie de afaceri, dar trebuie să ne gândim serios și la o opțiune de business și la ce vom face”, a detaliat Daniela Gyorfi.

”Dacă am fi fost în America, m-aș fi putut băga într-o afacere cu haine, poate să fac o școală de muzică sau de talente pentru copii, doar că în momentul acesta este foarte greu, pentru că îmi dau seama că acum sunt posibilitățile puțin mai reduse, dacă mă gândesc la oamenii normali, nu la cei bogați, care au bani și nu au lipsuri”, a completat ea.

citește și...