Cum arăta Daniela Gyorfi în copilărie. N-o recunosc nici cei mai înfocați fani!

01.06.2020, 11:35
Cum arăta Daniela Gyorfi în copilărie. N-o recunosc nici cei mai înfocați fani!
Cum arăta Daniela Gyorfi în copilărie. N-o recunosc nici cei mai înfocați fani!

Daniela Gyorfi a făcut publică, pe o rețea de socializare, o fotografie de colecție, de pe vremea când era doar o copilă.

De Ziua Copilului, cântăreața Daniela Gyorfi a dat publicității, pe contul său de socializare, o fotografie din urmă cu foarte mulți ani.  În copilărie, vedeta arăta cu totul diferit față de cum o știu fanii săi. Cu părul tuns scurt și cu breton, Daniela Gyorfi era simpatică foc,însă greu de recunoscut așa cum arăta în vremea copilăriei.

 

A avut o relație specială cu mama ei

Daniela Gyorfi, în vârstă de 51 de ani, a avut o relație extrem de apropiată cu mama sa, Anica, de la moartea căreia se împlinesc șapte ani anul acesta.

Artista merge frecvent la mormântul celei care i-a dat viață și nu dă nimănui voie să-l curețe.

„Doar eu am grijă de mormântul ei şi nu las pe nimeni să îl cureţe. Deşi nu mi-a convenit când mama şi-a cumpărat cavoul în timpul vieţii, îmi dau seama acum că a fost OK ce a făcut atunci. Şi a murit la doi ani după aceea. Toată lucrarea a fost făcută de ea. Ea şi-a ales poza de pe cruce şi totul. O iau şi pe Maria cu mine când merg la mama, îi arăt mereu poze cu bunica ei şi îi povestesc despre ea. Părinţii sunt cei mai importanţi oameni. Încă simt lipsa mamei. Ea a însemnat extrem de mult pentru mine şi durerea există şi acum pentru că nu m-am vindecat complet sufleteşte de lipsa ei”, a declarat vedeta.

Formează un cuplu cu George Tal

Daniela Gyorfi formează un cuplu de foarte mulți ani cu George Tal. Cei doi au împreună o fetiță adorabilă, Maria.

“Eu l-am cunoscut în Germania. Faptul că el acolo avea o situaţie, avea şi doi copii din prima căsătorie, eu o aveam aici pe mama… a fost o situaţie puţin complicată. Nu am crezut în relaţia asta. Până la urmă lucrurile s-au aşezat. El a spus să stăm împreună, să vedem dacă ne înţelegem. Ne-am certat, ne-am despărţit. Nu a fost niciun motiv, doar orgoliul amândurora. Suntem două pietre foarte tari. Nimeni nu a crezut în această relaţie”, afirma artista.

citește și...