Daniela Gyorfi, amănunte despre accidentul care i-a schimbat viața mamei sale. ”Dacă rămânea nemișcată, poate o avea altă șansă”

09.12.2021, 15:16
Daniela Gyorfi, amănunte despre accidentul care i-a schimbat viața mamei sale. ”Dacă rămânea nemișcată, poate o avea altă șansă”
Daniela Gyorfi, amănunte despre accidentul care i-a schimbat viața mamei sale. ”Dacă rămânea nemișcată, poate o avea altă șansă”

Cântăreața Daniela Gyorfi, în vârstă de 53 de ani, a dat amănunte, la o emisune online, despre accodentul teribil pe care l-a suferit mama sa și care i-a schimbat viața acesteia. ”Dacă rămânea nemișcată, poate o avea altă șansă. Până a venit salvarea tot au mutat-o, au schimbat-o”, a povestit Faniela Gyorfi.

Daniela Gyorfi a avut o relație extrem de apropiată cu mama sa, Anica. În 2013, Daniela Gyorfi a pierdut-o pe mama sa. Aceasta a murit la spital. Femeia suferea de cancer la plămâni, care produsese metastaze și la ficat. Mama Danielei Gyorfi suferea, de mai bine de 30 de ani, de o paralizie a picioarelor. Despre accidentul pe care l-a siferit mama sa și care a imobilizat-o la pat a ofert Daniela Gyorfi amănunte la eisiunea onlne ”În oglindă”, realizată de Mihai Ghiță. Mama Danielei Gyprfi s-a accidentat în timp ce încerca să curețe geamurile din exteriorul apartamentului de la etajul unu. Vedeta era în clasa a cincea când mama sa a trecut prin accidentul respectiv.

“Era pe 9-10 August, în 80’, țin minte că am venit acasă și mama făcea curat. Stăteam cu bunica mea, la etajul unu. Mama spală prin casa și a zis “ma duc pe balcon, sa spăl geamurile” (…) Ca în alte dăți, ea spăla și pe dinafară(…) a coborât, s-a dus prin curtea blocului, a urcat (…) Când a spălat geamurile pe dinauntru a udat balconul, s-a udat scara ai metalică cu ceva care a alunecat. (…) Ea a pus un picior, a făcut un pas, doi, trei, s-a întins, s-a dezechilibrat și a căzut în picioare (…) Câzând în picioare s-a dezechilibrat iarăși și a căzut în șezut, pe spate. (…) În iarba din fața blocului erau țevi tăiate și a căzut cu coloana în aceea țeavă”, a povestit Daniela Gyorfi, notează wowbiz.ro.

Daniela Gyorfi, amănunte despre accidentul care i-a schimbat viața mamei sale. ”Bunica mea a vrut să o bage la azil”

“Dacă rămânea nemișcată, poate o avea altă șansă (…) A venit fata de la parter și a mișcat-o de picioare, i-a dat mâna ca să se ridice. (…) Până a venit salvarea tot au mutat-o, au schimbat-o (…) De unde să știi că, în momentul când un om se lovește și cade, trebuie să-l lasi acolo pentru că dacă îl miști și are coloana fracturată există riscuri”, a mai spus cântăreața despre accidentul mamei sale.

Daniela Gyorfi a dezvăluit că bunica ei nu a vrut să o îngrijească pe mama sa și a vrut să o ducă la azil:  “Ca să stea mama acasă, trebuia să stai lângă ea (…) Era bolnavă de gradul unu, adică asta necesită însoțitor…Eu eram în clasa a cincea(…) Bunica mea nu avea serviciu, dar nu voia să aibă grijă (…) adică știi cum e, când ești bolnav toată lumea te ajută până într-un punct. (…) E clar că părinții nu fac parte din aceeași categorie, dar îți spun ca idee, un om bolnav trebuie ajutat permanent. (…) Bunica mea a vrut să o bage la azil, pentru că nu avea cine să aibă grijă de ea. (…) Există persoane care ne-au cunoscut și ceea ce spun acum sigur își aduc aminte (…) A spus că: “Eu nu pot să am grijă de ea și ea o să se ducă la azil”.Am început să plâng, cum să se ducă mama mea la azil, am eu grijă de ea (…) Am stat la Pantelimon este un spital de recuperare și am stat acolo cred că 2-3 ani de zile la mila doctorilor, asistentelor și așa mai departe. (…) După aceea din spital în spital, până când i-a dat o casă, un apartament… Primii ani au fost cumpliți, foarte grei, dar eu am crescut și e clar când crești ai altă responsabilitate”.

 

 

citește și...