Daniela Gyorfi a recunoscut că a avut coronavirus. ”M-a durut carnea pe mine”

31.01.2021, 12:36
Daniela Gyorfi a recunoscut că a avut coronavirus. ”M-a durut carnea pe mine”

Cântăreața Daniela Gyorfi a dezvăluit că a avut coronavirus în toamna anului trecut.

Daniela Gyrofi a mărtrisit, la emisiunea ”Accces Direct de Weekend”, moderată de Mirela Vaida la Antena 1, că a fost infectată cu COVID-19. Vedeta a făcut o formă ușoară a bolii și nu a avut nevoie de spitalizare. “Undeva prin noiembrie am fost bolnavă. A fost ca un fel de răceală. De data aceasta, m-a durut carnea pe mine. Am făcut temperatură două zile, frisoane. Mi-am dat seama că am Covid dimineața, când nu am mai simțit mirosul de cafea. M-a durut capul îngrozitor, carnea de pe mine. Nu am făcut testul, eram convinsă că am. Am luat tratament special pentru Covid. Nu am avut tuse sau probleme de respirație. Am avut o formă relativ ușoară. Nu a fost o formă foarte gravă. Nu am avut nevoie de spitalizare”, a declarat Daniela Gyorfi, citată de click.ro.

Daniela Gyorfi a avut coronavirus. ”M-am refăcut un pic mai greu”

“Am stat apoi două săptămâni acasă. Nu am intrat în panică pentru că am putut să respir. M-am refăcut un pic mai greu”, a mai spus Daniela Gyorfi.

Artista a explicat că partenerul ei de viață, George Tal, și fiica lor, Maria, nu au fost infectați.

”Eu dorm cu fiica mea, Maria, în pat, dar ea nu a luat. George nu a avut nici el. George și-a făcut testul acum, recent, când și-a făcut implant de păr, dar a ieșit negativ. George a luat și el tratament odată cu mine. Acum suntem ok. Până în vară eu nici nu am crezut în acest Covid. Până nu ai nu crezi. Eu sunt de acord cu vaccinul”, a declarat cântăreața.

726.918 cazuri de coronavirus în țara noastră

2.668 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore în România, bilanțul COVID-19 ajungând la 726.918, din care 672.532 pacienți vindecați. În ultimele 24 de ore 68 de români infectați coronavirus au decedat, relatează Hotnews.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 7.702.

Pe teritoriul României, 39.253 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 10.410 persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 57.174 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 157 de persoane.

citește și...