Daniela Crudu s-a mutat în vila lui Gabi Bădălău! Bruneta se bucură de tot luxul în somptuoasa casă

17.08.2020, 12:04
Daniela Crudu s-a mutat în vila lui Gabi Bădălău! Bruneta se bucură de tot luxul în somptuoasa casă
Daniela Crudu s-a mutat în vila lui Gabi Bădălău! Bruneta se bucură de tot luxul în somptuoasa casă

Daniela Crudu a tras lozul cel mare! Fosta asistentă tv s-a cuplat cu Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu. Din informațiile prezentate de cei de la Impact.ro, se pare că relația celor doi avansează cu pași repezi. După ce s-au întors dintr-o vacanță de vis petrecută pe yacht, bruneta a luat decizia de a se muta în vila imensă a lui Gabi Bădălău din Bolintin Vale.

În prezent, Gabi Bădălău se află în plin proces de divorț cu Claudia Pătrășcanu, mama copiilor săi, însă asta nu l-a împiedicat să își refacă viața alături de focoasa Daniela Crudu.

Daniela Crudu s-a mutat la iubitul ei

Apropiații lui Gabi Bădălău susțin că el și Daniela au mai avut o aventură în urmă cu mulți ani, dar lucrurile au devenit serioase abia acum. Cancan a dezvăluit, în urmă cu mai bine de o săptămână, că Daniela Crudu și Gabi Bădălău formează un cuplu. Deși cei doi sunt la început de drum, amicii lor nu cred că povestea lor de dragoste va rezista prea mult.

‘Gabi le aduce pe toate să locuiască la el. Așa îi place lui, să le aibă pe toate la dispoziție. Asta nu înseamnă că gata, e îndrăgostit sau o ia de nevastă. Va scăpa de ea la fel cum a scăpat de toate celelalte’, au declarat surse pentru Impact.ro.

Fosta parteneră a lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu, l-a acuzat pe acesta că a înșelat-o în repetate rânduri în timpul relației. Solista a anunțat pe rețelele de socializare că s-a despărțit de tatăl băieților săi.

‘După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsa de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni… Renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an cât într-o sută! ! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu. Lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea, copiii mei. Veţi creşte cu iubire şi linişte… restul nu contează! Atât timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate’, a scris aceasta pe Facebook.

Soacra l-a acuzat de violență

Claudia Pătrășcanu a rupt tăcerea după ce a fost cu Gabi Bădălău la munte

Mama Claudiei Pătrășcanu a făcut dezvăluiri șocante despre suferințele prin care a trecut artista alături de fostul ei soț, Gabi Bădălău. Femeia a povestit că fiica ei ar fi fost bătută de tatăl micuților săi chiar în ziua de Paște.

‘În ziua de Paşte, eu eram jos în bucătărie şi am auzit când a zis: ‘Mamă, dă în mine!’ Şi atunci am urcat repede, vă daţi seama, când l-am văzut, el o prinsese de mână, o îngrămădise, a spart uşa de la dormitor, eu m-am băgat între ei, adică i-am despărţit, el era cu copilul în braţe, cu Gabriel, şi o înjura şi o făcea în tot felul. Era supărat că îl prinsese, comunica cu amanta pe Whatsapp. 

Când l-am văzut eu o prinsese de mână, o îngrămădise, a spart usa de la dormitor. Eu m-am băgat intre ei, i-am despărțit, el era cu copilul în brațe cu Gabriel și o înjura și o făcea în tot felul. Era supărat că îl prinsese comunica cu amanta’, a spus mama Claudiei Pătrășcanu, la Antena Stars.

citește și...