Mama Claudiei Pătrășcanu, dezvăluiri șocante despre suferințele fiicei sale! Cum a fost bătută de Gabi Bădălău: ‘A spart ușa de la dormitor’

25.07.2020, 11:51
Mama Claudiei Pătrășcanu, dezvăluiri șocante despre suferințele fiicei sale! Cum a fost bătută de Gabi Bădălău: 'A spart ușa de la dormitor'
Mama Claudiei Pătrășcanu, dezvăluiri șocante despre suferințele fiicei sale! Cum a fost bătută de Gabi Bădălău: 'A spart ușa de la dormitor'

Mama Claudiei Pătrășcanu a făcut dezvăluiri șocante despre suferințele prin care a trecut artista alături de fostul ei soț, Gabi Bădălău. Femeia a povestit că fiica ei ar fi fost bătută de tatăl micuților săi chiar în ziua de Paște.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au despărțit în urmă cu un an, iar acum se află în plin proces de divorț. Mama solistei a răbufnit și a rupt tăcerea despre umilințele la care a fost supusă fata ei. Ea a precizat că între cei doi nu mai există cale de împăcare, mai ales că Gabi Bădălău a fost agresiv de mai multe ori cu Claudia.

Bătută de Gabi Bădălău?

‘Cu cine să vezi certuri în casă? Că el nu era. Venea ca cucuvelele. El venea, se schimba pleca. Lipsea nopțile de acasă, venea dimineața, noaptea târziu, o dădea afară din dormitor când venea, o jignea, o făcea în toate felurile.

În ziua de Paşte, eu eram jos în bucătărie şi am auzit când a zis: ‘Mamă, dă în mine!’ Şi atunci am urcat repede, vă daţi seama, când l-am văzut, el o prinsese de mână, o îngrămădise, a spart uşa de la dormitor, eu m-am băgat între ei, adică i-am despărţit, el era cu copilul în braţe, cu Gabriel, şi o înjura şi o făcea în tot felul. Era supărat că îl prinsese, comunica cu amanta pe Whatsapp. 

Când l-am văzut eu o prinsese de mână, o îngrămădise, a spart usa de la dormitor. Eu m-am băgat intre ei, i-am despărțit, el era cu copilul în brațe cu Gabriel și o înjura și o făcea în tot felul. Era supărat că îl prinsese comunica cu amanta’, a spus mama Claudiei Pătrășcanu, la Antena Stars.

Deși nu mai locuiesc împreună din vara lui 2019, Claudia Pătrășcanu încă este jignită și amenințată în repetate rânduri de Gabi Bădălău. Mama cântăreței a mai dezvăluit că aceasta este terorizată zilnic cu telefoane.

‘De ce își bate joc de ea? Nici nu vreau să reproduc, că mi-e și rușine, sincer. Ce telefoane primește și cum o jignește și cum o face. Deci e ceva de nedescris. Am încercat să stau de vorbă cu el. Mi-a trântit ușa, a pornit mașina și mi-a prins mâna la ușă.

De un an de zile nu recunoaște că a dat-o afară din casă. A venit cu martori mincinoși, martori care veneau în casă și i-au pus să vină să jure acolo cu mâna pe Biblie, să spună lucruri neadevărate. Mai demult s-au dus la restaurant, a invitat-o și a venit plânsă acasă. Că la restaurant era și amanta, la masa de vizavi. Și ea cu copiii, și cu el la același restaurant’, a mai spus femeia, cu lacrimi în ochi.

Cum se apără Gabi Bădălău de acuzațiile fostei soacre

În schimb, Gabi Bădălău a precizat că toate acuzațiile aduse de fosta soacră nu sunt adevărate.

„Punctul meu de vedere și atitudinea pentru mahalaua pentru care o face Claudia și din respect pentru copii nu vreau să spun mai mult. Să fie sănătoase, să își facă circul în continuare și le urez doar sănătate, și mai multă bunătate, și minte ca să îngrijească copiii așa cum trebuie și să primească o educație bună de la ele. Că în stilul ăsta, nu prea au nimic de învățat de la ele.” a spus Gabi Bădălău pentru Antena Stars.

 

citește și...