Gabi Bădălău și Daniela Crudu formează un cuplu? Cei doi au plecat împreună într-o vacanță romantică

10.08.2020, 09:58
Gabi Bădălău și Daniela Crudu formează un cuplu? Cei doi au plecat împreună într-o vacanță romantică
Gabi Bădălău și Daniela Crudu formează un cuplu? Cei doi au plecat împreună într-o vacanță romantică

Gabi Bădălău se află în plin proces de divorț cu Claudia Pătrășcanu, însă asta nu îl împiedică să se distreze de minune cu nimeni alta decât Daniela Crudu. Cei doi au petrecut weekend-ul trecut un sejur de vis pe un yacht, iar imaginile postate pe rețelele de socializare demonstrează acest lucru.

Gabi Bădălău și-a revenit destul de rapid după separarea de mama copiilor săi, iar acum a făcut o nouă cucerire. Milionarul din Bolintin Vale nu se uită la bani când vine vorba de distracție. Alături de focoasa Daniela Crudu, Gabi Bădălău a petrecut clipe de neuitat pe un yacht, iar imaginile vorbesc de la sine, scrie Cancan.ro, site-ul nr.1 din România. 

Gabi Bădălău, distracție pe yacht cu Daniela Crudu

Bărbatul nu a ținut cont de absolut nimic și i-a oferit Cruduței o vacanță cum doar în filmele cu milionari poți vedea.

Pe rețelele de socializare, Daniela Crudu și-a etalat silueta sexy în costum de baie minuscule, semn că a vrut să îl zăpăcească de tot pe Gabi Bădălău. Nu putem să contestăm că nu a reușit, la cum arată. În plus, bruneta nu s-a sfiit să le arate fanilor virtuali cât de bine se distrează și mai ales ce viață de lux duce.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

?????? #happy #vacationmode ?

O postare distribuită de Daniela Crudu Official (@daniela_crudu_official) pe

În schimb, Gabi Bădălău nu prea este atât de activ pe Instagram la fel ca Daniela. El s-a rezumat în a posta doar câteva imagini cu peisajul superb văzut de pe yacht. Detaliul care i-a dat de gol că sunt împreună a fost peisajul, care era la fel atât în pozele lui Bădălău, cât și ale Danielei.

Claudia Pătrăşcanu, acuzații dure la adresa fostului soț

Claudia Pătrăşcanu și Gabi Bădălău s-au despărțit în vara lui 2019, însă tot nu au reușit să ajungă la un numitor comun în ceea ce privește custodia micuților pe care îi au împreună. Din cauza pandemiei de coronavirus, tribunalele au fost închise, iar cei doi nu au putut să divorțeze.

Claudia Pătrașcanu s-a despărțit cu scandal de Gabi Bădălău. Artista povestea că a fost dată afară din vila din Bolintin Vale, unde locuia împreună cu soțul și cu micuții lor.

‘S-a scris în presă că aștept avere și pensie alimentară că să-mi reconsolidez carieră… păi dacă ar fi fost așa… așteptăm nu?! N-am ajuns nici măcar la primul termen dat de către instanța pentru divorț.

Din fericire, nu am așteptări nici de la soțul meu, nici de la instanța! Ce așteptări aș putea să am dintr-un salariu minim pe economie al soțului meu? Mi-am demarat singură proiectele pentru traiul și binele nostru. Îmi iubesc copiii cel mai mult pe lumea asta și tot ce fac , voi face pentru ei și pentru confortul lor, să le fie cel mai bine! După ce am fost dați afară din casă, tatăl copiilor mei nu a avut niciodată restricții să-i viziteze la domiciliul meu din Agigea, doar că i-a vizitat când a avut timp și dispoziție, că era drumul lung pentru el’, spunea revoltată Claudia Pătrășcanu.

citește și...